Další články

Fatai věří, že přes kamarády ze Steauy postoupí

Na souboje se Steauou Bukurešť ve 3. předkole Ligy mistrů se ze Sparty asi nejvíc těší útočník Kehinde Fatai. Nigerijský fotbalista v Rumunsku strávil většinu kariéry a ve Steaue má stále řadu kamarádů. Věří, že z postupu se nakonec bude radovat pražský tým.

Na hráče měsíce kandidují Fatai, Magera a Kovařík

Na cenu pro nejlepšího hráče první ligy za měsíc říjen kandidují sparťanský útočník Kehinde Fatai, mladoboleslavský kapitán Lukáš Magera a plzeňský záložník Jan Kovařík. Mezi trenéry se do nominace dostali Jindřich Trpišovský z Liberce, plzeňský Karel Krejčí a také Karel Jarolím z Mladé Boleslavi.

Můžu hrát ještě líp, řekl po dvou gólech Slovácku Fatai

Útočník Kehinde Fatai se do základní sestavy Sparty vrátil ve velkém stylu, když ve dvou zápasech nastřílel tři branky. Na gól ze čtvrtečního utkání Evropské ligy s APOEL Nikósie dnes v 9. kole nejvyšší soutěže proti Slovácku navázal dvěma brankami a výrazně se podepsal pod vysokou výhru 4:0.

Fatai byl rád, že se Sparta oklepala po šoku z derby

Útočník Kehinde Fatai v dnešním utkání základní skupiny Evropské ligy odstartoval prvním gólem cestu Sparty za důležitým vítězstvím 2:0 nad APOEL Nikósie. Po zápase ho pochválil i trenér Zdeněk Ščasný, který dokonce zalitoval, že nigerijského fotbalistu nenasadil do derby, které Sparta prohrála 0:1.

Sparta v přípravě rozstřílela Třinec 5:0, trefily se i posily

Sparta v úvodním utkání letní přípravy porazila druholigový Třinec 5:0. Mezi střelce se zapsaly i dvě nové posily Kehinde Fatai a Marcus Steinhöfer, další góly přidali Bořek Dočkal z penalty, Michal Breznaník a ve druhém poločase Ladislav Krejčí. Druhé utkání, ve kterém za letenský celek nastoupili hráči z juniorského týmu, skončilo 1:1.

Sparta potvrdila příchod nigerijského útočníka Fataie

Sparta získala zahraniční posilu do ofenzivy. Tříletou smlouvu dnes s letenským klubem podepsal nigerijský útočník Kehinde Fatai, který naposledy působil v rumunské Astře Giurgiu. Pražský celek o tom informoval na svých internetových stránkách.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele