Další články

Útočník Ayong přestoupil z Příbrami do Dunajské Stredy

Český útočník kamerunského původu Karsten Ayong přestoupil z Příbrami do DAC Dunajská Streda. S druhým týmem slovenské ligy podepsal smlouvu na dva a půl roku. Podle klubového webu začne kontrakt platit, až projde Ayong zdravotní prohlídkou.

Češi v zahraničí: Čechům v Itálii se dařilo. Schick skóroval, Krejčí asistoval

Patrik Schick využil bezezbytku možnost nastoupit v základu AS Řím a skóroval proti Sampdorii. V Itálii se vedlo také Ladislavu Krejčímu, jenž asistoval u vyrovnávacího gólu Bologni. Gólovou přihrávku zapsal do statistik i Vladimír Darida, jenž ale s Herthou na tak pěkný výsledek nedosáhl. A útočník Zdeněk Ondrášek znovu seřídil mířidla v polské lize.

Útočník Ayong jde z Příbrami do Gliwic

Český útočník kamerunského původu Karsten Ayong bude hrát za Gliwice, kde bude hostovat z Příbrami. Polský tým má i opci na přestup. Dvacetiletý útočník je odchovancem Slavie, odkud se přes České Budějovice dostal do Příbrami, kde v posledních dvou sezonách nastupoval za první tým.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele