Sparta získala nastálo záložníka Vacka z Chieva

Pražská Sparta získala nastálo záložníka Kamila Vacka. Sedmadvacetiletý fotbalista v minulé sezoně na Letné hostoval z Chieva Verona, úřadující mistr uplatnil opci a podle oficiálního webu s ním podepsal tříletou smlouvu.

Vacek: Návrat do Sparty teď byl nejlepším řešením

Před dvěma lety nadšeně mířil do italského Chieva, teď se záložník Kamil Vacek stejně radostně vrací do pražské Sparty. Šestadvacetiletý fotbalista nebere návrat do české ligy jako degradaci. Naopak si hodně slibuje od staronového spojení se Spartou, v níž bude rok hostovat.

Do Sparty se vrací Vacek, tým posílí i bek Nhamoinesu

Do Sparty se po dvou letech vrací záložník Kamil Vacek, který přichází na roční hostování s opcí z italského klubu Chievo Verona. Spartu posílí také zimbabwský obránce Costa Nhamoinesu z polského Lubinu, ten podepsal dvouletou smlouvu. Pražský klub dnes oba hráče představil na tiskové konferenci.

Vacek má brzy posílit Spartu na roční hostování z Chieva

Záložník Kamil Vacek by se brzy měl stát posilou Sparty, kam má namířeno na roční hostování z italského celku Chievo. Šestadvacetiletý hráč je už s letenským klubem, odkud před dvěma lety na Apeninský poloostrov odešel, dohodnutý na spolupráci a v příštím týdnu se už zřejmě zapojí do tréninku.

Vacek hrál proti Vaslui za Spartu naposledy, přestupuje do Chieva

Reprezentant Kamil Vacek dnes v Evropské lize proti FC Vaslui odehrál poslední zápas v dresu Sparty. V pátek ráno zamíří do Itálie, kde stvrdí svůj přestup do klubu Chievo. ČTK o tom informovali personální ředitel Sparty Jakub Otava a hráčův agent Viktor Kolář.

Vacek: Zájem z Itálie moc těší, ale teď myslím na pomoc Spartě

Poprvé v ligové kariéře se blýskl dvěma góly v jednom zápase. Záložník Sparty Kamil Vacek navíc hned v premiéře nové sezony v Českých Budějovicích vyrovnal svůj střelecký účet z minulé sezony a jako by si ještě důrazněji chtěl říci o přestup do italského Chieva...

Sparta získala z Turecka Grajciara, Vacka vábí Chievo

Novou posilou pražské Sparty se stane slovenský středopolař Peter Grajciar, který dříve působil v rivalské Slavii a na Letnou přichází z druholigového tureckého Konyasporu. Letnou naopak koncem srpna možná opustí Kamil Vacek, jehož vábí Chievo.

Češi měli radost, že dokázali držet krok s mistry Asie

Sáhli jsme si na dno svých sil, ale určitě jsme nezklamali. Tak viděli čeští fotbalisté remízu s Japonskem, po které se stali jedním ze tří vítězů Kirin Cupu a navázali na český triumf před třinácti lety, ke kterému stačila jejich předchůdcům jediná branka. Dnes byli rádi za remízu a podle svých slov pro výsledek udělali maximum, co bylo v jejich silách.

Podle Vacka se po inkasovaném gólu Sparta zbytečně obávala

Do nečekaných problémů se dostali fotbalisté Sparty v páteční předehrávce 27. kola první ligy s Libercem. Dvakrát vedli o dva góly, ale nakonec se o výhru hodně obávali. Severočeši podle záložníka Kamila Vacka předvedli v Praze, proč se zvedli v poslední době herně i výsledkově.

Vacek: Ztráta 12 bodů byla hrozivá, ale teď je pod tlakem Plzeň

Jeden z nových tahounů Sparty Kamil Vacek nepříliš rád vzpomíná na polovinu loňského října, kdy se díval na prvoligovou tabulku a Pražané coby obhájce titulu ztráceli na Plzeň po dvanáctém kole celý tucet bodů. O to víc teď Vacka těší, že sparťané před sobotním vzájemným šlágrem manko téměř stáhli.

Nový vůdce sparťanské zálohy Vacek věří v Liverpoolu v úspěch

Nečekanou oporou sparťanské středové řady se během sezony stal Kamil Vacek. Na podzim byl ještě ve stínu slovenského reprezentanta Juraje Kucky, ale první letošní zápas proti Liverpoolu ukázal možnosti, které se v třiadvacetiletém fotbalistou skrývají.

Vacek opět nastoupil od začátku a stál u triumfu v Plzni

Jeden z nejlepších výkonů během dosavadního působení v pražské Spartě dnes podal záložník Kamil Vacek. Jednadvacetiletý fotbalista nastoupil podruhé za sebou v základní sestavě a gólem a přihrávkou pomohl Letenským k výhře 3:0 nad Plzní a k postupu do semifinále Poháru ČMFS.

Vacek před klíčovou bitvou jednadvacítky stihne i maturitu

Úterý nabité velkými událostmi zažije Kamil Vacek. Dopoledne bude na olomouckém sportovním gymnáziu skládat maturitní zkoušku, odpoledne se bleskově přesune do Uherského Hradiště, kde bude reprezentaci do jednadvaceti let pomáhat v klíčovém zápasem kvalifikace mistrovství Evropy proti Ukrajině. Sparťanský záložník věří, že den zakončí dvěma velkými triumfy.

Vacek prodloužil se Spartou do roku 2012

Objev sparťanského fotbalového jara Kamil Vacek dnes prodloužil v pražském klubu smlouvu a zůstane na Letné až do roku 2012. ČTK o tom informoval mluvčí klubu Jakub Otava.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele