Další články

Halenár si zahraje za Borčice

Juraj Halenár v polovině prosince skončil v Sigmě Olomouc a letošní sezonu dohraje ve druhé slovenské lize - 32letý fotbalista se dohodl na angažmá s celkem ISKRA Borčice, který bojuje o postup do Fortuna ligy.

Olomouc přišla o Hubníka a loučí se také s Halenárem

Vedle stopera Romana Hubníka zapůjčeného z Plzně přijde kádr Olomouce během zimy také o útočníka Juraje Halenára. Dvaatřicetiletý Slovák, který Sigmu posílil v létě, požádal o uvolnění z rodinných důvodů. Klub to oznámil na svém webu.

Olomouc posílí historicky nejlepší střelec slovenské ligy Halenár

Olomouc získala výraznou posilu do ofenzivy. Nováček nejvyšší soutěže dnes uzavřel roční smlouvu s historicky nejlepším střelcem slovenské ligy Jurajem Halenárem. Sigma o tom informovala na svém webu.

Žofčák a Halenár končí ve Slovanu

Slovan Bratislava již údajně nepočítá s dosavadním kapitánem Igorem Žofčákem a zkušeným útočníkem Jurajem Halenárem. Podle maďarských médií mají o oba zkušené fotbalisty zájem Debrecín a Videoton.

Halenár: Vittek by měl hrát i s jednou nohou

Rónert Vittek potvrdil, jak je pro svůj tým důležitým hráčem. Přestože byl na hřišti jen osm minut, stihl se spolu s Jurajem Halenárem postarat o nejdůležitější moment Slovanu v úvodním zápase 4. předkola Ligy mistrů. Podle Halenára by měl hrát Vittek, i kdyby měl pouze jednu nohu.

Halenár vyrovnal rekord Semeníka

Dosáhl na metu 120 branek ve slovenské lize, což se před ním podařilo jen Róbertovi Semeníkovi. Doposud držel rekord právě bývalý kanonýr Košic a v současnosti zaměstnanec justiční stráže, ovšem o čelo se momentálně už dělí s útočníkem Slovanu Bratislava Jurajem Halenárem.

Halenár nevie, či má ešte niečo niekomu dokazovať

Ak nemá Slovan k dispozícii Soumaha, Hlohovského či Peltiera, stále sa môže spoľahnúť na Juraja Halenára. "Stogólový" ligový kanonier nedostáva šancu v základnej zostave kvôli zraneniam, v predkolách Ligy majstrov sa mu však darí. Podľa svojich slov nevie, či ešte má niekomu niečo dokazovať.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele