Další články

David dohraje sezonu v Lille, v létě pak podle agenta přestoupí do většího klubu

Jonathan David loni v srpnu přestupoval z belgického Gentu do Lille a za několik měsíců se bude stěhovat znovu. Přesvědčen je o tom agent mladého kanadského útočníka, nejpravděpodobnější destinace představují Anglie a Španělsko...

Tyto zápasy dokazují, že máme na titul, řekl David z Lille

Fotbalisté Lille o víkendu udělali další krůček k mistrovskému titulu. V Lyonu sice brzy prohrávali 0:2, ale nakonec dokázali duel obrátit a odvézt si životně důležité tři body. Díky nim zůstává Lille v čele o bod před Paris Saint Germain. "Tyto zápasy jsou důkazem, že to můžeme dotáhnout až do konce," řekl útočník Jonathan David.

Kanaďan David přestoupil v belgickém rekordu do Lille

Kanaďan Jonathan David přestoupil z Gentu do Lille a postaral se tak o belgický rekord. Dosavadní zaměstnavatel dvacetiletého záložníka za něj od francouzského klubu inkasoval 27,5 milionu eur (719 milionů korun), což z rodáka z New Yorku dělá nejdražšího hráče odcházejícího z belgické ligy.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele