Další články

Elmander bude hostovat v Norwichi

Norwich získal další zajímavou posilu do útoku, u Canaries bude v letošní sezoně hostovat Johan Elmander z Galatasaraye. Śvédský reprezentant už nasbíral s anglickým fotbalem zkušenosti, v minulosti tři roky oblékal dres Boltonu.

Elmander má v plánu dohrát sezonu v Boltonu, rozhodne se až poté

Skvělou sezonu prožívá Johan Elmander, švédský útočník svými góly táhne Bolton a řekl si o pozornost mnohem větších klubů, než jakým jsou Wanderers. Spekulacím nahrává i fakt, že má na Reebok Stadium smlouvu jenom do konce června, kterou ovšem někdejší kanonýr Toulouse hodlá dodržet...

Megson: Elmander musí psychicky i fyzicky zesílit

Podle manažera Boltonu Garyho Megsona musí Johan Elmander posílit jak psychicky, tak i po fyzické stránce, pokud se chce v Premier League prosadit. Rekordní přestup klubu zatím očekávané ovoce nepřinesl.

Elmander přestupuje do Boltonu

Johan Elmander již není hráčem Toulouse, švédský reprezentační útočník odchází z Francie a přestupuje do anglického Boltonu. Opačným směrem putuje Nor Daniel Braaten...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele