Porto zaplatilo jedenáct milionů za Moutinha

Vedení FC Porto se odhodlalo k velkému přestupu, za jedenáct milionů eur koupilo kapitána konkurenčního Sportingu Joaa Moutinha. O portugalského reprezentanta měly zájem i další kluby, s Portem podepsal pětiletou smlouvu.

Sporting se Moutinha prodat nechystá

Sporting Lisabon vyloučil, že by v létě mohl prodat svého kapitána Joaa Moutinha. O portugalského záložníka se dlouhodobě zajímal Everton a údajně i Real Madrid, ani jeden tým ho však pravděpodobně do svých řad nezíská.

Portugalci se vrátí do školy

Několik stovek portugalských fotbalistů včetně reprezentační hvězdy Nuno Gomese se vrátí do školních lavic. Hráčská unie jim totiž nabízí vzdělávací program pro profesionály, který je podporován portugalskou vládou.

Moutinho chce přestup, Sporting odmítl nabídku Evertonu

Lisabonský Sporting bude v létě bojovat o své mladé hvězdy. Pryč z klubu možná odejde Miguel Veloso, změnit dres pak touží Joao Moutinho. Portugalského reprezentanta do svých řad láká Everton, vedení Sportingu však nabídku Toffees smetlo ze stolu...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele