Jiří Krejčí Články

Další články

Jihlava ubránila Ikauniekse, věří v pomoc Svědíka i talent z Dortmundu

Podzimních 10 bodů připoutalo Jihlavu na dno tabulky, poslední tým však před jarem nic nevzdává. Na Vysočině se snaží pro úspěch dělat maximum. Bude to však stačit?

Slovácko získalo z Jihlavy zkušeného stopera Krejčího

Hráče Slovácka posílil obránce Jiří Krejčí z Jihlavy. Jednatřicetiletý zkušený stoper v novém působišti uzavřel dvouletou smlouvu a ve středu s týmem odcestuje na soustředění. Krejčí je třetím novým hráčem čtrnáctého týmu ligové tabulky, v minulých dnech přišli záložník Dominik Janošek z Brna a gruzínský útočník Irakli Sicharulidze.

Cesta k záchraně je optimističtější, řekl obránce Jihlavy Krejčí

Jihlavský obránce Jiří Krejčí má po sobotní výhře 3:0 ve Zlíně optimističtější pohled na záchranu v první lize. Za klíčový považuje nadcházející domácí duel s Příbramí. Po 28 kolech má Jihlava dvoubodový náskok na předposlední Hradec Králové a je bod před Bohemians, kteří mají k dobru dnešní utkání v Teplicích.

Jihlavu posílí zkušený obránce Krejčí

Jihlava získala zkušenou posilu do obrany. Roční smlouvu s klubem z Vysočiny podepsal Jiří Krejčí, který naposledy působil v maďarském celku z Pécse.

Pražská Slavia testuje stopera Krejčího

První mužstvo Slavie by mohl posílit stoper Jiří Krejčí. Sedmadvacetiletý obránce, který naposledy působil v maďarském týmu Pécs, je pražském klubu na testech a nastoupil v dnešním přípravném duelu proti Hradci Králové.

Krejčí jde do Temešváru

Reprezentant Lukáš Magera se v Temešváru dočká českého spoluhráče. Ve středu se s druhým celkem rumunské ligy dohodl na dlouholetém kontraktu bývalý jablonecký obránce Jiří Krejčí, který v minulých dnech rozvázal kontrakt s Iraklisem Soluň. Krejčí musí ještě podstoupit lékařskou prohlídku.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele