Hapal se do polského Lubina snaží získat záložníka Bílka

Momentálně poslední klub polské ligy Zaglebie Lubin, vedený českým koučem Pavlem Hapalem, se snaží získat záložníka Jiřího Bílka z německého Kaiserslauternu. Na svých internetových stránkách o tom píše polský list Przeglad Sportowy.

Bílek: Cílem Kaiserslauternu je záchrana a úspěch v poháru

Trojice českých fotbalistů v Kaiserslauternu má před sebou start do nové části kariéry. Zatímco Janové Šimůnek a Morávek se po neúspěšném působení ve Wolfsburgu a Schalke chtějí konečně prosadit, Jiří Bílek se po dvou letech v druhé lize poprvé chystá okusit nejvyšší německou ligu. Všichni však mají stejný cíl, pomoci udržet Kaiserslautern mezi elitou.

Bílek: Kvůli bundeslize jsem do Kaiserslauternu šel

V pátek záložník Kaiserslauternu Jiří Bílek smutnil, když jeho tým ve druhé německé lize doma nečekaně prohrál s Rostockem. O dva dny později na konci víkendu ale rozčarování rychle vyprchalo: konkurenční Augsburg totiž také ztratil remízou, což Kaiserslautern stejně nakonec v předstihu katapultovalo do nejvyšší soutěže.

Bílek se v Kaiserslauternu už může vrátit k týmu

Trenér fotbalistů druholigového Kaiserslauternu Milan Šašič zrušil "klatbu" nad záložníkem Jiřím Bílkem, kterého na konci minulého týdne vyřadil z týmu kvůli tomu, že si nová česká posila nenechala píchnout injekci do zraněné achillovky. Bílkovo odloučení od mužstva však netrvalo dlouho.

Po Německu jsem toužil, těší se Bílek na misi v Kaiserslauternu

Zatímco jeho liberečtí spoluhráči polykali v okolí Hrabětic v Jizerských horách dávky při dlouhé túře na běžkách, Jiří Bílek už v hotelu se zabalenou bagáží čekal na to, až vyrazí autem do Prahy. Z ní se odpoledne chystal odletět do Německa, kde jej čekalo vyjednávání o smlouvě s druholigovým Kaiserslauternem.

Libereckého Bílka chce získat Kaiserslautern

Jiří Bílek možná po více než pěti letech opustí českou ligu. Pětadvacetiletého záložníka Liberce by do svých služeb rád získal druholigový německý klub 1. FC Kaiserslautern, kterému by se defenzivní středopolař hodil do plánů při ataku na vybojování postupu do nejvyšší soutěže.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele