Další články

Park Ji-sung se po osmi letech vrací do Eindhovenu

Korejský fotbalista Park Ji-sung po osmi letech opouští anglický fotbal. Záložník, který se radoval s Manchesterem United z triumfu v Lize mistrů, odchází z Queens Park Rangers a bude hostovat v Eindhovenu.

PSV Eindhoven jedná o Parkovi, Cocu by jeho příchod uvítal

Zpět do PSV Eindhoven by se už brzy mohl vrátit Park Ji-sung, o něhož má velký zájem nový kouč nizozemského klubu Phillip Cocu. Jihokorejský záložník je hráčem Queen's Park Rangers a druholigový anglický klub údajně je ochoten ho ze svých služeb uvolnit...

Park Ji-sung odešel z Manchesteru United do QPR

Korejský záložník Park Ji-sung opouští po sedmi letech Manchester United a bude hrát za Queen's Park Rangers. Se sedmnáctým týmem uplynulého ročníku Premier League podepsal jednatřicetiletý fotbalista dvouletou smlouvu. Londýnský klub podle britských médií za posilu zaplatil pět milionů liber.

Park Ji-sung by se mohl stát novou posilou QPR

Park Ji-sung plánoval ukončit kariéru v Manchesteru United, jeho působení na Old Trafford se ale dost možná uzavře už v nejbližších dnech. O služby korejského záložníka stojí loňský nováček Premier League Queen's Park Rangers a na světě je prý už dohoda mezi oběma kluby...

Park Ji-Sung návrat do reprezentace nechystá

Reprezentace Korejské republiky nezažívá ideální období v kvalifikaci o mistrovství světa a i zápas před koncem třetí fáze kvalifikace je možné, že se na finálový turnaj do Brazílie nepodívá. Zdejší fotbalová veřejnost tak volá po návratu Park Ji-Sunga, bývalý kapitán národního týmu to ale odmítá...

Park: Užívám si každou minutu v United

Park Ji-Sung podle očekávání prodloužil smlouvu s Manchesterem United, Rudým ďáblům se upsal do léta 2013. Zkušený korejský záložník netají radost z podpisu nové smlouvy, za United zatím odehrál šest sezon.

Park doufá, že se konečně dočká medaile pro vítěze LM

Korejský záložník Manchester United Park Ji-Sung se chce na třetí pokus stát prvním asijským fotbalistou, který získá medaili pro vítěze Ligy mistrů. V roce 2008 nebyl na finále nominován a o rok později odešel jako poražený. Proto doufá, že v sobotu se proti Barceloně bude konečně radovat.

Ji-Sung Park a Lee Young-Pyo ukončili reprezentační kariéru

Dnešní vítězné utkání o třetí místo proti Uzbekistánu bylo tím posledním, které v dresu národního týmu odehráli Park Ji-Sung a Lee Young-Pyo. O odchodu dlouholetých opor korejské reprezentace informoval reprezentační trenér Cho Kwang-Rae...

Po Parkovi pojmenují whisky

Hvězda korejské reprezentace Park Ji sung bude stejně jako před osmi lety i letošní mistrovství světa propagovat ve spojení s alkoholem. Jak uvedla korejská pobočka firmy Pernod Ricard, pojmenuje po záložníkovi Manchesteru United limitovanou edici whisky.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele