Další články

Brankář Realu Dudek si zlomil v Lize mistrů čelist

První start v sezoně skončil pro brankáře Realu Madrid Jerzyho Dudka zlomeninou čelisti. Polský gólman nedochytal středeční zápas Ligy mistrů proti Auxerre kvůli zranění, které utrpěl při střetu s Royem Contoutem těsně před koncem prvního poločasu. Mimo hru by měl být zhruba šest týdnů.

UEFA zmírnila Mourinhovi a Realu trest

UEFA zmírnila trenérovi Realu Madrid Josému Mourinhovi a španělskému klubu tresty za úmyslná vyloučení v Lize mistrů. Portugalský kouč zaplatí 30.000 eur místo původně udělené pokuty 40.000 eur za to, že navedl Sergia Ramose a Xabiho Alonsa, aby se nechali v závěru utkání s Ajaxem Amsterdam za rozhodnutého stavu 4:0 po druhé žluté kartě za zdržování úmyslně vyloučit.

Real, Mourinho, Alonso a Ramos dostali tresty za úmyslné karty

Trenér Realu Madrid José Mourinho dostal jednozápasový trest a pokutu 40 tisíc eur za úmyslné vyloučení Sergia Ramose a Xabiho Alonsa v Lize mistrů. Oba hráči dostali od disciplinární komise UEFA pokutu 20 tisíc eur, španělský klub musí zaplatit 120 tisíc eur.

Polczak: Už se těším, až si zahraju proti Barošovi

Forma českého reprezentanta Milana Baroše většinou soupeřovy obránce děsí, polský stoper Piotr Polczak se však už těší, až bude v sobotním kvalifikačním utkání o mistrovství světa s Českem svádět souboje právě s Barošem. Věří, že z nich vyjde jako vítěz, a pomůže tak Polsku k vítězství v nejdůležitějším zápase kariéry.

Poláci řeší, koho proti Čechům postaví do branky

Velké dilema řeší před sobotním utkáním kvalifikace o postup na mistrovství světa proti českému týmu nový trenér polských fotbalistů Stefan Majewski. Bývalý reprezentační zadák zatím neví, zda do branky postaví veterána Jerzyho Dudka, který jen vysedává na lavičce Realu Madrid, nebo Wojciecha Kowalewského z průměrného Iraklisu Soluň.

Dudek chce jedině Feyenoord, jinak ukončí kariéru

Hodně neslavně by se s kariérou mohl rozloučit Jerzy Dudek. Polský brankář v posledních sezonách vysedává jenom na lavičce náhradníků a je otázkou, co s ním bude v létě. Bývalý gólman Liverpoolu by rád odešel z Realu Madrid do Feyenoordu, pokud by mu to nebylo umožněno, je připraven ukončit kariéru...

50 nejlepších hráčů Liverpoolu

Mezi padesátkou nejlepších hráčů Liverpoolu, které vyhral deník The Times, je hned několik fotbalistů ze současného kádru Rafaela Beníteze. Nejvýše je z nich kapitán Steven Gerrard na druhém místě. Žebříček: 1. Kenny Dalglish, 2. Steven Gerrard, 3. John Barnes, 4. Graeme Souness, 5. Tommy Smith, 6. Kevin Keegan, 7. Alan Hansen, 8. Billy Liddell, 9. Jamie Carragher, 10. Roger Hunt, 11. Ian Rush, ...14. Robbie Fowler, 19. Michael Owen, 42. Jerzy Dudek, 46. Sami Hyypia, 50. Fernando Torres.

Dudek chce znovu chytat, v létě odejde z Realu

Jenom jeden rok stráví Jerzy Dudek na Santiago Bernabeu. Polský brankář si na své konto sice připsal španělský titul, v Primera Division ovšem nenastoupil ani k jednomu zápasu a je připraven z Realu Madrid odejít...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele