Další články

Vorel s vyloučením proti Plzni nesouhlasil, prý to byla kuriozita

Obránce Dukly Jan Vorel považoval své vyloučení z nedělního zápasu 20. ligového kola v Plzni za kuriozitu. Zkušený hráč nerozuměl tomu, že mu mohl rozhodčí Drahoslav Drábek udělit červenou kartu už po dvaceti sekundách hry za podle něj běžný souboj se Stanislavem Teclem. Hosté v oslabení čtyřikrát inkasovali a prohráli 0:4.

Dukla prodloužila smlouvy s Gedeonem, Malým a Vorlem

Dukla prodloužila smlouvy s oporami Patrikem Gedeonem, Petrem Malým a Janem Vorlem. Sedmatřicetiletý kapitán Gedeon a osmadvacetiletý záložník Malý jsou ode dneška v pražském klubu smluvně vázáni do roku 2015, čtyřiatřicetiletý obránce Vorel do roku 2014. ČTK to potvrdila tisková mluvčí Dukly Kristýna Kratochvílová.

Varadi litoval zahozené šance

Smutným hrdinou úvodního utkání Gambrinus ligy mezi Duklou Praha a Olomoucí byl útočník Hanáků Adam Varadi. Čtvrt hodiny před koncem se dostal do velké šance, ale neproměnil ji, a tak duel skončil bez branek. Sám po utkání uznal, že připravil Olomouc o dva body.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele