Další články

Záložník Štohanzl dohraje sezonu v juniorce Slavie

Záložník Jan Štohanzl, který ve Slavii hostuje z Mladé Boleslavi, byl přeřazen do juniorky pražského klubu. Pátý celek ligové tabulky na jednatřicetiletého fotbalistu nevyužije opci a po sezoně se s ním rozloučí.

Slavia přišla na tři týdny o záložníka Štohanzla

Slavii bude zhruba tři týdny chybět záložník Jan Štohanzl. Třicetiletý fotbalista si v pátečním ligovém utkání s Olomoucí natáhnul postranní vazy v koleni. Pražský klub o tom informoval na svém webu.

Pražskou Slavii posílil záložník Štohanzl

Pražská Slavia získala před nedělním utkáním 4. ligového kola s Jihlavou novou posilu. Záložní řadu aktuálně předposledního týmu tabulky doplnil Jan Štohanzl, který naposledy působil v Mladé Boleslavi. Do Edenu přichází na roční hostování s opcí na přestup.

Štohanzl hrál s Anelkou, teď chce zpět do sestavy Mladé Boleslavi

Mimořádnou zkušenost má za sebou mladoboleslavský Jan Štohanzl, který si během angažmá v indické Superlize mohl v jednom týmu zahrát s hvězdami jako jsou Nicolas Anelka, Fredrik Ljungberg či Manuel Friedrich. Nyní se chce pokusit tuto zkušenost zúročit a znovu se probojovat do základní sestavy Mladé Boleslavi.

Osm českých fotbalistů prošlo draftem indické ligy

Hned osm českých fotbalistů si na podzim zahraje v nově vznikající indické superlize. Hned v prvním kole dnešního draftu si tým Goa vybral útočníka Miroslava Slepičku, s nímž si zahraje i brankář Jan Šeda. Za Bombaj budou nastupovat Jan Štohanzl a Pavel Čmovš.

Sedm českých fotbalistů má namířeno do vznikající indické ligy

Sedm českých fotbalistů by se mohlo na podzim představit v nově vznikající indické lize. Podle deníku Sport mají nabídku na lukrativní angažmá Miroslav Slepička, Jan Štohanzl, Pavel Eliáš, Jakub Podaný, Tomáš Josl a brankáři Jan Šeda a Marek Čech.

Štohanzl litoval, že gól nedal dříve

Rozporuplné pocity prožíval mladoboleslavský fotbalista Jan Štohanzl po odvetě 3. předkola Evropské ligy s AEK Larnaka. Svým prvním gólem po příchodu z Bohemians 1905 sice pomohl k remíze 2:2, zároveň si však uvědomoval, že jeho zahozená šance v první půli zabránila Boleslavi zabojovat o postup.

Štohanzl věří, že přestoupit do Boleslavi bylo dobré rozhodnutí

Ačkoli stále myslí na své bývalé spoluhráče z Bohemians 1905, je Jan Štohanzl přesvědčen, že přestoupit k fotbalistům Mladé Boleslavi bylo dobré rozhodnutí. Má totiž šanci zasáhnout do Evropské ligy, ale také může hrát techničtější fotbal, než na jaký byl zvyklý z vršovického celku.

Mladou Boleslav posílí Wojnar, Štohanzl a Jakubov

Fotbalisté Mladé Boleslavi mají již tři jisté posily pro novou sezonu. Hráčem středočeského klubu už je záložník Jan Štohanzl, který přišel z Bohemians 1905, dnes byly dotaženy i přestupy brankáře Jakuba Jakubova z Dukly Praha a Petra Wojnara z Baníku Ostrava. Oba podepsali tříleté smlouvy. Informoval o tom jejich agent David Nehoda.

Štohanzl dvěma góly posunul Bohemians 1905 k výhře

Hvězdou jarní premiéry ligy v Uherském Hradišti se stal pětadvacetiletý útočník Bohemians 1905 Jan Štohanzl, který se v prvním poločase trefil do sítě domácího týmu dvakrát. Svými góly pomohl Bohemians 1905 k druhému vítězství na soupeřově půdě v sezoně a pražský tým posunul do klidnějšího středu tabulky.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele