Osm českých fotbalistů prošlo draftem indické ligy

Hned osm českých fotbalistů si na podzim zahraje v nově vznikající indické superlize. Hned v prvním kole dnešního draftu si tým Goa vybral útočníka Miroslava Slepičku, s nímž si zahraje i brankář Jan Šeda. Za Bombaj budou nastupovat Jan Štohanzl a Pavel Čmovš.

Sedm českých fotbalistů má namířeno do vznikající indické ligy

Sedm českých fotbalistů by se mohlo na podzim představit v nově vznikající indické lize. Podle deníku Sport mají nabídku na lukrativní angažmá Miroslav Slepička, Jan Štohanzl, Pavel Eliáš, Jakub Podaný, Tomáš Josl a brankáři Jan Šeda a Marek Čech.

Šeda se ve Waalwijku učí od bývalé jedničky Chelsea De Goeije

Loni v létě odcházel z Mladé Boleslavi až jako třetí brankář. Dnes je Jan Šeda jedničkou Waalwijku, kterému v neděli pomohl k cenné výhře 2:0 nad PSV Eindhovenem a byl vyhlášen hvězdou zápasu. Rodák z Vysokého Mýta považuje hostování v Nizozemsku za velký skok ve fotbalové kariéře a cení si rad od Eda de Goeije.

Brankář Šeda odchází z Boleslavi na hostování do Waalwijku

Brankář Jan Šeda bude chytat v nizozemské lize. Sedmadvacetiletý gólman odchází z Mladé Boleslavi na roční hostování do Waalwijku. ČTK o tom informoval hráčův agent David Nehoda ze společnosti Nehoda Sport.

Penaltový mág Šeda na Islandu korunoval boleslavský postup

Druhý start v pohárech a také hned dva pokutové kopy, kterým v jednom utkání musel čelit, aniž by inkasoval. Jméno brankáře Mladé Boleslavi Jana Šedy bude po čtvrtku ještě dlouho strašit hráče islandského Akureyri, kteří kuriózně selhali při obou exekucích.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele