Lecjaks přestoupil z Plzně do Young Boys Bern

Obránce Jan Lecjaks přestoupil z Plzně do Young Boys Bern. Bronzový medailista z nedávného evropského šampionátu jednadvacítek dnes podepsal s třetím týmem uplynulého ročníku švýcarské ligy smlouvu na čtyři roky. ČTK to řekl hráčův agent Jan Levý, informaci potvrdil také plzeňský generální manažer Adolf Šádek.

Lecjaks odejde z Anderlechtu, zatím ale ještě neví kam

Český obránce Jan Lecjaks podle informací dnešního belgického tisku opustí Anderlecht Brusel, v němž byl na hostování. Zatím však není jasné, jestli zamíří zpět do Česka, nebo bude hrát jinde v zahraničí.

Lecjaks se nevzdává naděje, že v Anderlechtu zůstane

Už několik týdnů žije obránce Jan Lecjaks v nejistotě, kam povedou jeho další kroky. Zatímco ještě na začátku března dostával náznaky, že natrvalo zakotví v Anderlechtu Brusel, minulý týden ho zaskočila zpráva, že slavný belgický klub Plzni nezaplatí odstupné ve výši 900 tisíc eur (zhruba 22 milionů korun).

Le Soir: ČR je zemí, kde lze najít mladé talenty za rozumné ceny

Česká republika je zemí, kde je možné najít mladé talentované hráče za rozumné ceny, píše dnes belgický list Le Soir. Ten si všímá skutečnosti, že v týmu šampiona belgické ligy Anderlechtu Brusel hraje hned čtveřice českých hráčů.

Plzeňský Lecjaks odchází hostovat do Anderlechtu

Devatenáctiletý plzeňský hráč Jan Lecjaks odchází z Plzně na roční hostování s opcí do Anderlechtu Brusel. Talentovaný levý obránce či záložník by se měl k týmu belgických šampionů, kde se potká s krajany Janem Polákem, Ondřejem Mazuchem a Lukášem Marečkem, připojit už během nadcházejícího víkendu.

Lecjaks odletěl do Turecka na testy ukrajinského Dněpropetrovsku

Obránce Viktorie Plzeň Jan Lecjaks odletěl dnes do Turecka, kde absolvuje testy v pátém týmu ukrajinské ligy Dněpr Dněpropetrovsk. O tom, zda devatenáctiletý fotbalista přestoupí, se ale bude jednat až po jeho návratu za týden.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele