Další články

Táborský jde hostovat z Teplic do ázerbájdžánské ligy

Český ofenzivní fotbalista Ivo Táborský si vyzkouší ázerbájdžánskou ligu. Na půlroční hostování s opcí ho z Teplic získal aktuálně pátý tým tabulky Inter Baku. Informoval o tom server aktuálně.cz.

Táborský byl se svou premiérou v dresu Teplic spokojen

Svou prvoligovou premiéru v dresu Teplic si v brněnském utkání proti Znojmu odbyl ofenzivní záložník Ivo Táborský. Do svého nového působiště přišel v tomto týdnu a s týmem absolvoval pouze tři tréninky. Trenér Zdeněk Ščasný osmadvacetiletého fotbalistu poslal do hry na závěrečnou půlhodinu.

Teplice má posílit ofenzivní záložník Táborský

Novou posilou Teplic se má stát ofenzivní záložník Ivo Táborský. Osmadvacetiletý univerzál na Stínadla míří z Mladé Boleslavi a v severočeském klubu by měl brzy podepsat smlouvu.

Budějovičtí spekulace ohledně jarního duelu v Plzni nijak neřeší

Fotbalisté Českých Budějovic nijak neřeší spekulace některých médií, podle kterých by v nynější aféře s údajným ovlivňováním výsledků v profesionálních soutěžích mohl figurovat jarní zápas Dynama na hřišti Plzně. Jihočeši o ničem takovém nevědí a soustředí se pouze na výkony na hřišti.

Mladá Boleslav přišla i o Řezníčka

Už o druhého útočníka přišli vinou zranění na tréninkovém kempu v Turecku mladoboleslavští fotbalisté. Na dnešním dopoledním tréninku si zlomil pažní kost na levé ruce dvacetiletý Jakub Řezníček a chybět může až dva měsíce. Řezníček doplnil na marodce dalšího forvarda Jana Kyselu, který si v pátečním přípravném duelu proti ukrajinskému FK Dněstr přivodil těžký výron v kotníku.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele