Další články

Útočník Toney se po odpykání trestu za sázení vrátil do anglické reprezentace

Útočník Ivan Toney se po odpykání osmiměsíčního trestu za sázení okamžitě vrátil do anglické reprezentace. Sedmadvacetiletý fotbalista Brentfordu byl povolán pro březnové přípravné zápasy s Brazílií a Belgií.

Toney může v létě opustit Brentford. Víme, jakou má cenu, reaguje Frank

Ve velkém stylu se po osmiměsíčním trestu za sázení vrátil Ivan Toney, jenž před sebou může mít poslední měsíce jako hráč Brentfordu. Sedmadvacetiletý útočník je opakovaně spojován s odchodem do největších anglických klubů a manažer Thomas Frank jeho letní transfer očekává.

Toneymu vypršel trest. Nemůžu se dočkat, až to Brentfordu vrátím, uvedl

Útočník Brentfordu Ivan Toney (27) prohlásil, že se cítí svobodný, když ve středu na sociálních sítích oslavil konec svého osmiměsíčního suspendování z fotbalu. Angličan s jedním reprezentačním startem pykal za porušení pravidel fotbalové asociace o sázení, proti nimž se provinil celkem 262krát. Toney byl mimo hru od loňské květnové porážky Brentfordu 0:1 s Liverpoolem. Za klub ze západního Londýna dosud vstřelil v 64 zápasech Premier League 32 gólů.

Fantasy Boost: AFCON zamíchá kartami, v kurzu je Palmer a Foden

Po krátké pauze vyplněné FA Cupem je Premier League zpět, což znamená, že je zpět i Fantasy. Před tradičním boostem pro nadcházející víkend se ale musíme krátce vrátit k 20. kolu, které v minilize na našem webu opanoval David Simon, jehož tým Bobísci Zlín zapsal 108 bodů. Skvěle zvolená ofenziva v čele s Colem Palmerem a kapitánem Mohamedem Salahem skolila všech 762 soupeřů. Naváže Palmer na galapředstavení v Lutonu? A kdo je nejlepší alternativou za absentujícího Salaha?

Brentford stál celou dobu za mnou, musím mu to splatit, vyhlásil Toney

Útočník Ivan Toney poděkoval Brentfordu za podporu během osmiměsíčního trestu za sázky. V rozhovoru pro britská média přidal, že to chce klubu po návratu splatit góly a pomocí k udržení v anglické lize. Distanc mu vyprší 16. ledna.

Toneymu brzy vyprší osmiměsíční trest. Nechci ho prodat, říká trenér Brentfordu

Trenér Brentfordu Thomas Frank (50) se už nemůže dočkat návratu Ivana Toneyho (27) poté, co byl potrestán osmiměsíčním zákazem činnosti kvůli sázení. Dánský kouč prohlásil, že svého nejlepšího útočníka v lednu prodat nechce.

Toney si v tomto roce již nekopne, dostal osmiměsíční trest za sázky

Útočník Brentfordu Ivan Toney dostal osmiměsíční distanc za sázení na zápasy. Dnes to oznámila Anglická fotbalová asociace (FA). Sedmadvacetiletý fotbalista přiznal 232 prohřešků v období od února 2017 do ledna 2021. Trest, podle kterého má zapovězené veškeré aktivity spojené s fotbalem, si začne odpykávat okamžitě a vyprší mu 16. ledna 2024.

Kanonýr Brentfordu Toney přiznal podíl na sázkách, hrozí mu distanc

Útočník Brentfordu Ivan Toney se přiznal k porušení pravidla o sázení a hrozí mu trest včetně zastavení činnosti. Informovala o tom britská média. Třetí nejlepší střelec aktuálního ročníku anglické ligy je obviněný v 262 případech z období mezi lety 2017 až 2021.

VAR (ne)VAR a Willianova raketa: 23. kolo Premier League v kostce

Víkend, za nímž se nese nepříjemná pachuť kontroverzí, vstřebávají v Anglii. V televizních studiích, na webech i sociálních sítích se totiž houfně diskutuje o systému VAR, který výrazně ovlivnil průběh zápasů na londýnských stadionech. Poškozeným klubům (Arsenalu a Brightonu) se sice komise rozhodčích oficiálně omluvila, ale výsledek 1:1 zůstal v platnosti.

Útočník Toney se po vyrovnání proti Arsenalu stal terčem rasistických urážek

Útočník Ivan Toney z Brentfordu se stal na sociálních sítích terčem rasistických urážek poté, co v sobotním utkání gólem zařídil remízu 1:1 s lídrem anglické ligy Arsenalem. Za hráče se postavily oba kluby.

Úprk Arsenalu a smolař Faes: 18. kolo Premier League v kostce

Kolotoč zápasů Premier League nabral po mistrovství světa obrátek. Po tradičně nejsledovanějším Boxing Day se ve famózní formě opět ukázal Arsenal, který čtyřmi brankami zmrazil Amex Stadium v Brightonu. Jeho hlavní pronásledovatelé z Manchesteru naopak nečekaně ztratili doma s Evertonem, což Gunners zajistilo sedmibodový náskok v čele soutěže. Drama sledovali fanoušci na Anfieldu, kde si obránce Leicesteru Wout Faes vstřelil dva vlastní góly.

Emoce na Anfieldu a létající Kepa: 11. kolo Premier League v kostce

Ani letos nezopakuje žádný z týmů historický zápis Arsenalu z ročníku 2003/04 bez nalezení přemožitele. Obhájci titulu z Manchesteru City totiž v dramatickém šlágru prohráli v Liverpoolu 0:1 brankou Mohameda Salaha. Označení "The Invincibles" proto zůstane i nadále v držení Gunners, kteří v 11. kole utrpěli vítězství v Leedsu a v tabulce mají před Citizens a Spurs čtyřbodový náskok.

Toney, Pickford a "simulant" Mendy: 6. kolo Premier League v kostce

Kolotoč utkání Premier League se roztočil naplno, anglický týden uzavřelo 6. kolo a rozhodně se bylo na co koukat. V Brentfordu sledovali fanoušci "one man show" Ivana Toneyho, v Liverpoolu zamkl branku Jordan Pickford, v Londýně vzbudil vlnu emocí Édouard Mendy, v Birminghamu nečekaně ztratili obhájci titulu a v Manchesteru skončila úspěšná série Arsenalu.

Manchester City a Liverpool v ringu: 32. kolo Premier League v kostce

Boxerský střet těžkých vah, jak šlágr anglické nejvyšší soutěže označil po zápase liverpoolský manažer Jürgen Klopp, skončil na Etihad Stadium remízou 2:2. Fanoušci se kochali technickými finesami v maximální rychlosti, osobními souboji v maximální intenzitě a v neposlední řadě krásnými brankami. V Manchesteru se zkrátka a dobře točila fotbalová reklama na jeden záběr, která bavila od začátku do konce.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele