Další články

Klasnič po třetí transplantaci ledviny sní o návratu k fotbalu

Zhruba dva měsíce po třetí transplantaci ledviny uvažuje bývalý chorvatský reprezentant Ivan Klasnič o návratu k fotbalu. Sedmatřicetiletý útočník by se rád dostal do léta do potřebné formy, aby mohl navázat na fotbalovou kariéru, kterou ukončil před více než čtyřmi lety.

Klasnič má za sebou další transplantaci ledviny

Bývalý chorvatský reprezentant Ivan Klasnič má za sebou další transplantaci ledviny. Úspěšnému zákroku se někdejší útočník Werderu Brémy, Nantes, Boltonu a naposledy Mohuče podle médií podrobil v úterý večer v Záhřebu.

Klasnič vysoudil 100 tisíc eur na lékařích Brém

Někdejší chorvatský útočník Ivan Klasnić vysoudil 100 tisíc eur (asi 2,7 milionu korun) na dvou bývalých lékařích Werderu Brémy. Götz Dimanski a Manju Guha podle soudu hrubě zanedbali své povinnosti a sedmatřicetiletý útočník kvůli tomu musel dvakrát podstoupit transplantaci ledviny.

Klasnić je v kritickém stavu, v nemocnici bojuje o život

Svůj nejdůležitější zápas se v tuto chvíli snaží vybojovat Ivan Klasnić. Bývalý chorvatský útočník v minulosti trápil obrany v německé, anglické a francouzské nejvyšší soutěži, jeho kariéru ovšem pronásledovaly vážné zdravotní problémy a ty přetrvávají i poté, co pověsil kopačky na hřebík...

Jubilant Klasnič se v Německu trefil po pěti letech

Ivan Klasnič o víkendu oslavil první bundesligový gól po téměř pěti letech. Pro útočníka Mainzu to byl navíc jubilejní padesátý gól v nejvyšší německé soutěži. Zkušený Chorvat věří, že další branky přidá, hlavně ale chce zůstat zdravý.

Klasnić si vybral Německo, na rok se upsal Mainzu

Ivan Klasnić si po více než čtyřech letech znovu zahraje německou nejvyšší soutěž. Chorvatský útočník si během posledních měsíců hledal nové angažmá a zájem o něho byl i ve Španělsku, on sám ovšem nakonec upřednostnil nabídku z Mainzu...

Bolton získal na dva roky chorvatského útočníka Klasniče

Chorvatský útočník Ivan Klasnič podepsal dvouletou smlouvu s týmem Bolton Wanderers, kde byl loni na hostování z francouzského klubu Nantes. Oznámilo to ve středu vedení klubu anglické Premier League.

Klasnič obvinil Terryho z úderu do ledviny

Chorvatský fotbalista Ivan Klasnič obvinil kapitána anglické reprezentace Johna Terryho, že ho ve středečním kvalifikačním utkání udeřil pěstí. Obránce Chelsea ho prý praštil do transplantované ledviny.

Klasnić chce zpět do Německa, zájem má Hertha

Velké oči měl loni v létě Ivan Klasnić, když odcházel z Werderu Brémy do francouzského Nantes. Tým nováčka Ligue 1 ovšem bojuje o udržení, sám chorvatský reprezentat je nešťastný a vážně uvažuje o návratu do bundesligy, kde o něj usiluje Hertha BSC...

Klasnič odmítl první nabídku Brém na finanční vyrovnání

Chorvatský útočník Ivan Klasnič odmítl nabídku na finanční vyrovnání, kterou mu předložil Werder Brémy. Rozhodl se raději pokračovat v soudním procesu proti doktorům svého bývalého klubu. Ty viní z toho, že včas nediagnostikovali jeho potíže s ledvinami, které nakonec vedly až ke dvojí transplantaci.

Chorvatská reprezentace - útočníci

Závěrem našeho seriálu o chorvatské reprezentaci si podrobně přiblížíme její útok. Nejsou zde tak velká jména jako například v záloze, ale na druhou stranu třeba Ivica Olič hraje aktuálně v životní formě a touží po něm kluby z celé Evropy. Nedávno byl vyhlášen po právu chorvatským fotbalistou roku. Také nastupující mladé pušky o sobě dávají pořádně vědět.

01.01.2009 Životopisy 178 komentářů
Zaujalo nás

Klasnič si vybral Nantes

Ivan Klasnič rozhodl o své budoucnosti. Chorvatský útočník dal už dříve najevo, že neprodlouží smlouvu v Brémách, otázkou bylo jen to, kterému klubu se v létě upíše. Osmadvacetiletý hráč si nakonec vybral nováčka francouzské ligy Nantes.

Klasniče chce Nantes i další kluby

Chorvatský útočník Ivan Klasnič se o svoji budoucnost obávat nemusí. O služby forvarda, který už dříve avizoval odchod z Werderu Brémy, projevilo zájem francouzské Nantes i několik nepoměrně slavnějších klubů.

Klasnič dopsal příběh jako z Hollywoodu

Chorvatský útočník Ivan Klasnič dopsal další kapitolu svého pohádkového příběhu. Po návratu na trávník po transplantaci ledviny vstřelil v zápase proti Polsku na mistrovství Evropy jediný gól svého týmu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele