Další články

FIFA prodloužila Hodúrovi trest za korupci na 25 let

Bývalý slovenský reprezentant Ivan Hodúr nesmí 25 let působit ve fotbale. Původně čtrnáctiletý trest za ovlivňování ligových utkání mu dnes mezinárodní federace FIFA na návrh slovenského svazu zvýšila o dalších 11 let za korupční jednání v přípravných zápasech z roku 2011.

V sázkařské aféře se na Slovensku přiznala jen část obviněných

K účasti na ovlivňování výsledků zápasů se přiznalo pouze pět ze sedmi fotbalistů, které v případu obvinila slovenská policie. ČTK to dnes řekla mluvčí slovenské speciální prokuratury Andrea Predajňová. Opravila tak informace poskytnuté o uplynulém víkendu, že se přiznali všichni obvinění.

Hodúr se podle slovenského tisku přiznal k ovlivnění výsledku

Bývalý slovenský reprezentační fotbalista Ivan Hodúr se podle tamních médií přiznal, že ovlivnil zápas Dunajské Stredy v tomto ročníku první slovenské ligy. V jednom z podezřelých utkání si jeho slabého výkonu všiml i kouč Mikuláš Radványi.

Hodúr míří do Lubinu

Ivan Hodúr opustí Nitru a zamíří do Polska, přestože se o jeho služby zajímala Trnava. Slovenský záložník se zkušenostmi z Liberce se dohodl na angažmá v Zaglebie Lubin.

Trnava má zájem o Hodúra

Lídr tabulky slovenské Corgoň ligy v zimě plánuje posily a jednou z nových tváří by mohla být opora FC Nitra Ivan Hodúr.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele