Další články

Atlético Madrid dotáhlo příchod záložníka Herrery

Héctor Herrera zůstává na Pyrenejském poloostrově, ovšem Portugalsko vyměnil za Španělsko. Bývalá opora Porta se stěhuje do Atlética Madrid, jemuž se upsala na tři roky...

Přestup Herrery z Porta do Atlética se protahuje. Údajně kvůli pasu

Mexický záložník Hector Herrera by se měl stát letos v létě posilou Atlética Madrid. Kvůli administrativním procedurám se ale celý transfer kapitána portugalského Porta poněkud protahuje. Na vině jsou prý pravidla pro získání portugalského občanství.

Atlético Madrid prý získá Herreru a Tellese z Porta

Zisk dvou zajímavých hráčů pro příští sezonu údajně už brzy potvrdí španělské Atlético Madrid. Los Colchoneros by měli posílit mexický záložník Héctor Herrera a brazilský obránce Alex Telles.

Agent: Herrera se nerozhodl opustit Porto

Héctor Herrera se během uplynulých let zařadil k oporám Porta, vzhledem ke končící smlouvě je však opakovaně spojován s odchodem. Agent 28letého záložníka Gabriel Moraes ale spekulace vyvrátil...

Porto si po vysoké výhře nad Basilejí troufá na finále LM

Vysoká výhra 4:0 nad Basilejí a postup do čtvrtfinále Ligy mistrů nabily hráče Porta velkým sebevědomím. Portugalský celek věří, že úspěšně projde i přes další kola vyřazovací fáze a může dokráčet až do červnového finále v Berlíně.

Porto získalo mexického reprezentačního záložníka Herreru

Portugalský mistr FC Porto koupil za osm milionů eur (208 milionů korun) z týmu Pachuca mexického reprezentanta Héctora Herreru. Třiadvacetiletý střední záložník podepsal čtyřletou smlouvu s výstupní klauzulí ve výši 40 milionů eur.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele