Gonzalo Jara Články

Další články

Chilan Jara provokací Cavaniho pobouřil i zaměstnavatele Mainz

Chilský obránce Gonzalo Jara nepobouřil nevhodným chováním během čtvrtfinále jihoamerického šampionátu proti Uruguayi pouze velkou část fanoušků, ale i svého zaměstnavatele Mohuč. Vedení bundesligového klubu oznámilo, že pokud hráč dostane nabídku na přestup, bude moci odejít.

Chilský obránce Jara po MS dostal angažmá v Mainzu

Smolař chilské reprezentace ze šampionátu v Brazílii Gonzalo Jara vyměnil druholigový Nottingham Forest za bundesligový Mainz. Osmadvacetiletý obránce, který si dal v osmifinále s Brazílii vlastní gól a pak v rozstřelu neproměnil rozhodující penaltu, získal v falckém klubu smlouvu na dva roky.

Pět Chilanů bylo na deset zápasů vyřazeno z reprezentace

Pětice chilských fotbalistů byla na deset zápasů vyřazena z reprezentace. Vedení tamního svazu je potrestalo za to, že v listopadu před kvalifikačním zápasem o postup na mistrovství světa s Uruguayí porušili večerku a vrátili se na hotel opilí.

Borghi vyhodil pět reprezentantů za pozdní návrat a opilost

Trenér Chile Claudio Borghi vyhodil z reprezentace pět hráčů za porušení disciplíny. Přišli totiž na hotel později, než byli s koučem dohodnuti, a navíc opilí. Tým se bude bez nich připravovat na pokračování kvalifikace o postup na mistrovství světa.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele