Giorgos Karagounis Články

Další články

Karagounis po vyřazení s Kostarikou skončil v reprezentaci

Kapitán Řecka Giorgos Karagounis ukončil reprezentační kariéru. Sedmatřicetiletý záložník o svém rozhodnutí informoval v neděli po vyřazení národního týmu v osmifinále mistrovství světa s Kostarikou. Na kontě má 139 mezinárodních startů.

Řek Karagounis podepsal smlouvu ve Fulhamu

Kapitán řecké reprezentace Giorgos Karagounis podepsal jako volný hráč smlouvu s Fulhamem. Tým anglické Premier League to oznámil na svých internetových stránkách. Pětatřicetiletý záložník letos skončil v Panathinaikosu Atény.

Hrdina řeckého postupu Karagunis prožívá hořkosladké pocity

Hrdinou mohl být již v úvodním utkání mistrovství Evropy. V utkání s Polskem ale nedal za stavu 1:1 penaltu a navíc dostal první žlutou kartu. Opravdovým rekem jako z řeckých bájí se ale pětatřicetiletý záložník Jorgos Karagunis stal v sobotním utkání, kdy jeho přízemní střela rozhodla o senzačním postupu Řecka do čtvrtfinále Eura.

Řekové: Vítězství patří našemu lidu a Avraamu Papadopulosovi

Řecký tým věnoval sobotní vítězství nad Ruskem a postup ze skupiny A do čtvrtfinále mistrovství Evropy svým fanouškům a také obránci Avraamu Papadopulosovi. Ten si v úvodním zápase šampionátu s domácím Polskem poranil koleno a po operaci ho čeká půlroční pauza.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele