Další články

Van Kessel definitivně opustil Slavii a přestoupil do Roeselare

Gino van Kessel po dvou letech definitivně opustil pražskou Slavii a přestoupil do Roeselare. S druholigovým belgickým klubem podle jeho webu podepsal roční smlouvu.

Van Kessel zamířil ze Slavie na hostování do anglické třetí ligy

Gino van Kessel opustil pražskou Slavii a odešel na roční hostování s opcí na případný přestup ve výši 23,5 milionu korun do anglického třetiligového Oxfordu United. Český mistr o tom informoval na svém webu.

Zlín získá Argentince Podia a pokukuje i po van Kesselovi

Fotbalisty Zlína posílí argentinský záložník Pablo Podio, který strávil poslední tři sezony ve slovenské nejvyšší soutěži v Podbrezové. V uplynulém ročníku tam odehrál 32 zápasů, dal čtyři góly a připsal si tři asistence. V novém působišti už podepsal blíže nespecifikovanou smlouvu.

Van Kessel opouští Slavii a bude hostovat v Lechii Gdaňsk

Útočník Gino van Kessel opouští Slavii a v jarní části sezony bude třiadvacetiletý reprezentant Curacaa hostovat v Lechii Gdaňsk. Podle internetových stránek pražského klubu je součástí dohody také opce na následný přestup.

Van Kessel neodletí se Slavií na soustředění do Španělska

Útočník Gino van Kessel chybí v nominaci slávistických fotbalistů na herní soustředění do Španělska, kam tým odcestuje v neděli. Podle serveru iDnes.cz se má třiadvacetiletý reprezentant Curacaa připojit k juniorce červenobílých.

Van Kessel se chce po nevydařeném podzimu poprat o místo

Útočník Gino van Kessel na podzim nenaplnil očekávání nejdražší letní posily Slavie a od začátku zimní přípravy se spekuluje o tom, že by mohl odejít na hostování. Třiadvacetiletý reprezentant Curacaa však zůstává v kádru červenobílých a chce se porvat o pozici v mužstvu pro jarní sezonu.

Van Kessel měl gól a asistenci, přesto tvrdil: Nehrál jsem dobře

Vydařenou premiéru má za sebou nejdražší letní posila Slavie Gino van Kessel. Nizozemský útočník zařídil postup do 3. předkola Evropské ligy přes Levadii Tallinn, když se pod výhru 2:0 v odvetě podepsal asistencí a gólem. Přesto nebyl se svým výkonem spokojen.

Van Kessel chtěl do lepší ligy, Slavii mu doporučil Baéz

Nizozemský útočník Gino van Kessel se rozhodl přestoupit z Trenčína do Slavie, protože se chtěl posunout do kvalitnější ligy, než je ta slovenská. Dal i na doporučení bývalého hráče "sešívaných" Alda Baéze. Věří, že se v pražském celku dokáže prosadit i přesto, že v týmu zůstal kanonýr Milan Škoda.

Slavii posílil nejlepší střelec slovenské ligy Gino van Kessel

Fotbalisty Slavie den před vstupem do 2. předkola Evropské ligy posílil útočník Gino van Kessel z Trenčína, který byl nejlepším střelcem minulé sezony slovenské ligy. Třiadvacetiletý rodák z nizozemského Alkmaaru a současný reprezentant Curacaa podepsal s Pražany smlouvu do 30. června 2019...

Slavii by mohl posílit nejlepší střelec slovenské ligy Van Kessel

Hráče pražské Slavie by mohl posílit nizozemský útočník Gino van Kessel, který byl v minulé sezoně v dresu mistrovského Trenčína nejlepším střelcem slovenské ligy. Podle televize RTVS jednání obou klubů značně pokročila a zbývá doladit pár detailů.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele