Další články

Koného mrzelo, že kvůli vízu nemohl ocenění FIFA převzít osobně

Brněnský fotbalista Francis Koné lituje, že nemohl osobně převzít cenu fair play, kterou mu v pondělí udělila mezinárodní federace FIFA za první pomoc protihráči. Do Londýna na galavečer nemohl tožský útočník odcestovat kvůli vízové povinnosti.

Francis Koné zamířil ze Slovácka do Brna

Francis Koné přestoupil ze Slovácka do Brna. Šestadvacetiletý útočník z Pobřeží slonoviny dnes úspěšně prošel zdravotní prohlídkou a podepsal se Zbrojovkou smlouvu na dva roky. Brňané o tom informovali na svém webu.

Koné vytáhl Berkovcovi zapadlý jazyk, děkoval mu i trenér soupeře

V útoku se sice útočník Slovácka Francis Koné neprosadil, přesto byl při utkání první ligy na hřišti Bohemians Praha 1905 největším hrdinou. Po půlhodině hry totiž předvedl velmi rychlou reakci a vytáhl zapadlý jazyk domácímu gólmanovi Martinu Berkovcovi. Umožnil mu tak dýchat dříve, než z lavičky doběhli lékaři.

Slovácko posílí tožský útočník Koné, smlouvu má na tři roky

Slovácko posílí útočník Francis Koné z Toga, s kterým dnes vedení klubu uzavřelo tříletý kontrakt. Čtyřiadvacetiletý rodák z Pobřeží slonoviny již působil v Portugalsku, Ománu a Thajsku, kde byl vyhlášen nejlepším zahraničním hráčem ligy. Ve Slovácku uspěl na testech.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele