Další články

Kováč po chybě Niţy: Hodněkrát nám pomohl, ale tohle jde za ním

Pardubický trenér Radoslav Kováč po porážce 1:2 se Zlínem ve třetím kole ligové nadstavbové skupiny o záchranu zkritizoval brankáře Florina Niţu za chybu před vítězným gólem hostujícího záložníka Antonína Fantiše. Třiačtyřicetiletý kouč si nedokáže zaváhání rumunského reprezentanta vysvětlit a jeho podcenění centrovaného míče označil za trestuhodné a neodpustitelné.

Pardubice posilují pro boj o záchranu, ze Sparty přichází brankář Niţă

Do posledního týmu tabulky FORTUNA:LIGY Pardubic přišel rumunský brankář Florin Niţă. Ve východočeském klubu bude hostovat ze Sparty, za niž naposledy nastoupil v lize v listopadu 2021. Pětatřicetiletý gólman opouští Letnou po pěti letech, Sparta o jeho odchodu informovala na svém webu.

Ve Spartě končí rumunský brankář Niţă a bývalý reprezentant Krejčí

V kádru Sparty už nebudou pokračovat rumunský brankář Florin Niţă a bývalý reprezentant Ladislav Krejčí starší. Stejně jako Filip Havelka a Matěj Hanousek si mohou hledat jiné angažmá. Letenský celek, který tuto čtveřici vyřadil před dnešním odjezdem na soustředění do Rakouska, o tom informoval na svém webu.

Niţă je rumunským fotbalistou a gólmanem roku, Stanciu nejlepším záložníkem

Brankář pražské Sparty Florin Niţă se stal rumunským fotbalistou roku i nejlepším gólmanem. Ocenění pro záložníka roku získal slávista Nicolae Stanciu. Výsledky ankety byly vyhlášeny on-line kvůli koronavirové pandemii.

Sparta prodloužila s brankářem Niţou smlouvu do roku 2023

Sparta prodloužila smlouvu s brankářem Florinem Niţou. Třiatřicetiletý rumunský reprezentant bude na Letné vázán do roku 2023, původní kontrakt by mu vypršel po sezoně. Pražský klub o tom informoval na svém webu.

Sparta i v zimě sázela na internacionalizaci. Pomůže další přestupový rekord ke druhému místu?

Na Letné i v zimě pršely miliony za posily. Sparta znovu posunula český přestupový rekord a věří, že projekt internacionalizace konečně přinese ovoce. Za cíl si na Letné vytyčili druhé místo a postup do kvalifikace Ligy mistrů.

Dělá Sparta znovu tu samou chybu? Ne, zimní posilování je jiná opera

A už je to tu zase! Copak se nikdy nepoučí? Fotbalová Sparta v zimě znovu nakupuje ostošest. Ačkoliv po zpackaném podzimu si vedení sypalo popel na hlavu a přiznávalo, že příchod příliš mnoha zahraničních posil byl chybou, během zimy už na Letnou dorazili další čtyři noví hráči. A všichni z ciziny!

Dúbravka bude hostovat v Newcastlu, ve Spartě ho nahradí Nita

Slovenský brankář Martin Dúbravka odchází ze Sparty do Newcastlu, kde bude hostovat do konce to sezony, poté bude moci anglický klub využít opci na přestup. Letenští za něj získali náhradu ve Florinu Nitovi. Rumunský gólman dnes přestoupil z bukurešťského FCSB, podepsal smlouvu do léta 2021 a v sobotu se připojí k pražskému týmu na soustředění ve Španělsku.

Sparta jedná o příchodu Nity, Kangy a Rističe

Sparta je blízko k získání hned tří posil. Letenští potvrdili, že v Praze jednají s gabonským záložníkem Guélorem Kangou a srbským defenzivním univerzálem Mihailem Rističem a na cestě do metropole je i rumunský brankář Florin Nita.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele