Další články

Cannavaro sní o návratu do Realu, trénovat chce i Itálii

Fabio Cannavaro kdysi hrával na Santiago Bernabéu a zaměstnancem Realu Madrid by se chtěl stát ještě jednou. Někdejší italský obránce a majitel Zlatého míče za rok 2006 po ukončení aktivní kariéry přesedlal na dráhu trenéra a jednoho dne by se rád ujal kormidla Bílého baletu...

Cannavaro: Neapol možná s Benítezem šlápla vedle

Vítěz mistrovství světa 2006 a držitel Zlatého míče Fabio Cannavaro se loni v létě divákům britské stanice ITV představoval v roli studiového experta a ke komentování se nakrátko vrátil i před startem sezony Serie A. Novinářům takto sdělil, co si myslí o situaci ve své rodné Neapoli...

Cannavaro je vyšetřován z daňových úniků, dluží milion eur

Kapitán italských mistrů světa z roku 2006 Fabio Cannavaro je společně s manželkou vyšetřován z daňových úniků. Italská média dnes uvedla, že úřady manželům doma v Neapoli zabavily majetek v hodnotě zhruba 900 tisíc eur (25 milionů korun).

Cannavaro sbírá první zkušenosti, jeho cílem je trénovat v Itálii

Fabio Cannavaro býval vynikajícím obráncem, v tuto chvíli se pak pomalu chystá na to prorazit ve funkci hlavního trenéra. Někdejší italský reprezentant sbírá zkušenosti v Dubaji jako asistent v Al Ahli a jeho cílem je angažmá v Serii A...

Fabio Cannavaro bude v duelu s Juventusem fandit Neapoli

V Itálii se schyluje k velké bitvě o první místo v ligové tabulce. Dosud neporažené celky Juventusu a Neapole si to rozdají v Turíně a bedlivě bude toto utkání sledovat také Fabio Cannavaro, který ve své bohaté kariéře nastupoval za obě mužstva. V sobotu však bude fandit Neapoli, kde vyrůstal.

Cannavaro se vrací k fotbalu, měl by hrát v Indii

Kapitán italských mistrů světa z roku 2006 a někdejší nejlepší hráč světa Fabio Cannavaro se vrací k fotbalu. Bývalý obránce Realu Madrid a Juventusu Turín nejspíš bude hrát v nově vznikající indické Premier League.

Cannavaro lituje, že se nevrátil do Neapole

Fabio Cannavaro má za sebou veleúspěšnou kariéru, ve které se například stal mistrem světa. 38letý bývalý obránce lituje jediné věci - nepodařilo se mu vrátit do Neapole, kde s velkým fotbalem začínal. Cannavaro se chtěl vrátit, klub o něj ale po posledním světovém šampionátu nestál.

Fabio Cannavaro kvůli problematickému kolenu končí s fotbalem

Stranou evropského dění se s aktivní kariérou definitivně rozloučil Fabio Cannavaro. Zkušený italský obránce a mistr světa měl ještě na jeden rok smlouvu v Al Ahlí, kterou už nedodrží kvůli problémům s kolenem...

Cannavaro dostal v Al Ahlí výpověď

Úspěšná kariéra bývalého mistra světa Fabia Cannavara spěje k neslavnému konci. Sedmatřicetiletý obránce, někdejší kapitán italských šampionů a držitel Zlatého míče za rok 2006, dostal navzdory platné smlouvě v dubajském klubu Al Ahlí výpověď.

Terry nemusí dál být v Capellově týmu, odhaduje Cannavaro

Bývalý kapitán italského národního týmu Fabio Cannavaro si myslí, že by jeho krajan Fabio Capello mohl z anglické reprezentace vyřadit obránce Chelsea Johna Terryho. Cannavaro očekává, že Capello týmu vtiskne novou podobu a radikálně ho obmění.

Cannavaro má strach o budoucnost italské reprezentace

Smutek a dojetí dolehly na odcházejícího kapitána italské reprezentace Fabia Cannavara, když si v hlavě přehrával pokažený zápas se Slovenskem. Obhájci titulu se rozloučili se světovým šampionátem překvapivě už v základní skupině a Cannavaro po svém posledním zápase v národním týmu bije na poplach.

Cannavaro chce v Al Ahlí trenéra Lippiho

Obránce Juventusu Fabio Cannavaro se chystá na angažmá v dubajském klubu Al Ahlí. Podle spekulací italských médií by jej mohl následovat současný reprezentační trenér Marcello Lippi, Cannavaro by příchod dvaašedesátiletého stratéga přivítal.

Italský kapitán Cannavaro bude hrát za Al Ahlí

Kapitán italské reprezentace Fabio Cannavaro si ještě před startem mistrovství světa našel angažmá. Podle italského deníku La Stampa podepsal dvouletou smlouvu s dubajským celkem Al Ahlí.

Kapitán italské reprezentace Cannavaro je bez angažmá

Kapitán italské reprezentace Fabio Cannavaro je bez práce. Vedení Juventusu nevyužilo opce na prodloužení končící smlouvy šestatřicetiletého stopera.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele