Další články

Jendrišek doufá v nominaci na Euro

Byl účastníkem mistrovství světa 2010, ale na nadcházející Euro 2016 se zřejmě nepodívá. Erikovi Jendrišekovi je jasné, že si postup na šampionát vybojovali jiní hráči, přesto našel způsob, jak se do Francie podívat. Nastřílet alespoň 20 gólů v polské Ekstraklase...

Trnavu opustí Rusov a Jendříšek, přijde Sládek

Jedno oko se směje, druhé pláče. V případě posil trnavského Spartaku to tak může platit, nejedna z opor totiž končí. Dobrou zprávou je setrvání Jána Vlaska, který podepsal novou smlouvu. Reprezentant Erik Jedrišek či Dobrivoj Rusov ale končí.

Podle Erika Jendrišeka vyrůstají ve slovenské lize reprezentanti

Slovenská Fortuna liga by se neměla podceňovat. Své o tom vědí hráči, kteří z ní přestoupili do zahraničí a fakt, že vychovává reprezentanty potvrzuje i jeden z nich, Erik Jendrišek. V současné době hráč Spartaku Trnava má jasno o tom, že mladíci mají na to, aby se prosadili dále...

Jendrišek míří do Spartaku Trnava

V bojích o přední příčky ve slovenské Fortuna lize, ale také v Evropské lize by Spartaku Trnava měl pomoct Erik Jendrišek. Pro klub by to znamenalo výrazné posílení, neboť hráč se zkušenostmi z německé bundesligy by mohl být jednou z důležitých opor.

Jendrišek po konci sezóny odejde z Freiburgu

Erik Jendrišek bude po dvou a půl letech měnit působiště. Slovenský útočník v poslední době přestal ve Freiburgu nastupovat a předčasně se tak rozhodl, že s jihoněmeckým klubem neprodlouží končící smlouvu. Kam v létě zamíří, zatím není jasné, podle svých slov chce ale zůstat v západní Evropě...

Jendrišek zabojuje o místo

Erik Jendrišek se v bundesligovém Freiburgu plně zabydlel a na podzim přispěl k vynikající páté příčce v tabulce. Na jaře by chtěl slovenský křídelník více hrát, zatím se nedokázal probojovat do základní sestavy.

Jendrišek se ve Freiburgu pokusí nahradit kanonýra Cissého

Slovenský reprezentant Erik Jendrišek přestoupil ze Schalke do jiného celku německé bundesligy Freiburgu. Délka kontraktu ani výše odstupného nebyly zveřejněny, podle magazínu Kicker zaplatil Freiburg za účastníka mistrovství světa v JAR 900 tisíc eur (asi 22 milionů korun).

Určitě zůstanu v Německu, říká Jendrišek

Budoucnost slovenského reprezentanta Erika Jendriška zůstává stále nejasná. Čtyřiadvacetiletý útočník je hráčem německého vicemistra Schalke 04, už několik týdnů se však intenzivně spekuluje o změně jeho působiště.

Po postupu s K'lauternem bude Jendrišek hrát bundesligu v Schalke

Slovenský reprezentační útočník Erik Jendrišek bude v příští sezoně fotbalistou Schalke 04. Klub z Gelsenkirchenu oznámil hráčův příchod z Kaiserslauternu, s kterým Jendrišek o víkendu oslavil postup do bundesligy. V nejvyšší německé soutěži už bude nastupovat proti svým současným spoluhráčům.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele