Další články

Eboué se ocitl na dně, pomocnou ruku mu podává Galatasaray

V nezáviděníhodné situaci se letos na Vánoce ocitl Emmanuel Eboué. Hrdina fanouškovské základny Arsenalu, který naposledy k soutěžnímu utkání nastoupil v sezoně 2013/14, kvůli rozvodu přišel o veškerý majetek i možnost vidět se s dětmi a dle svých slov zvažoval sebevraždu. Z tísně se ho nyní solidárně snaží dostat Galatasaray...

Eboué ze Sunderlandu nesmí kvůli dluhu vůči agentovi rok hrát

Kvůli dluhu vůči bývalému agentovi byl obránce Emmanuel Eboué potrestán ročním zákazem činnosti a přišel o angažmá v Sunderlandu. Dvaatřicetiletý fotbalista, jenž zamířil do anglického klubu teprve před třemi týdny, dostal trest od FIFA dnes. Pokud dluh dorovná, bude mu zrušen.

Sunderland oznámil podpis smlouvy s obráncem Ebouém

Emmanuel Eboué si po čtyřech a půl letech znovu zahraje anglickou Premier League. Obránce z Pobřeží slonoviny oblékne dres Sunderlandu, s nímž se v uplynulých týdnech připravoval a nakonec si vysloužil smlouvu platnou do konce probíhajícího ligového ročníku...

Galatasaray má další posilu, přichází Eboué z Arsenalu

Emmanuel Eboué po více než šesti letech odchází z Arsenalu, reprezentant Pobřeží slonivny se stal posilou Galatasaraye. Turecký klub s osmadvacetiletým obráncem či záložníkem podepsal čtyřletou smlouvu a do Londýna za něj dle dostupných informací poslal částku 3,5 milionu eur...

Přestupové spekulace už Ebouého rozčilují

Emmanuel Eboué byl přes léto zmiňován v souvislosti s přestupem do Fiorentiny, nyní se píše o zájmu Atlétika Madrid. Reprezentant Pobřeží slonoviny ale tyto zprávy popřel. Sám přiznal, že podobná sdělení ho už rozčilují.

Eboueho těší zájem Barcelony, nic konkrétního ale neví

Trenér Barcelony Pep Guardiola hledá krajního obránce, který by kryl záda Danielu Alvesovi a jedním z vytipovaných hráčů je údajně Emmanuel Eboue z Arsenalu. Fotbalista z Pobřeží slonoviny je na zájem Barcelony hrdý, nic konkrétního ovšem neví...

Melo by mohl jít do Arsenalu výměnou za Eboueho

Fiorentina by přes léto mohla dohodnout velký obchod s Arsenalem. Vedení tohoto italského klubu totiž prozradilo, že brazilský záložník Felipe Melo by mohl přestoupit do londýnského celku, současně by ale za něj jako náhrada měl příjít Emmanuel Eboue.

Eboue své vyloučení nechápal

Obránce Arsenalu Emmanuel Eboue oslabil v utkání s Tottenhamem svůj tým už v prvním poločase, když se nechal vyloučit. Po utkání děkoval spoluhráčům, že v derby vybojovali alespoň bod. Své vyloučení však stále nechápal.

Atlético Eboueho nezískalo. Arsenal ho chce udržet

Arsenal odmítl nabídku Atlétika Madrid na přestup Emmanuela Ebouého. 25letému obránci končí v létě na Emirates Stadium smlouva, Gunners ale dali najevo, že mají zájem ji co nejdříve prodloužit.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele