Nantes pohrozilo soudem kvůli splátkám za zmizelého Salu

Francouzský klub Nantes pohrozil Cardiffu soudem, pokud nezaplatí za přestup argentinského útočníka Emiliana Saly, který před dvěma týdny zmizel při letecké nehodě v Lamanšském průlivu. Velšský celek by měl napoprvé zaplatit 5,27 milionu liber a celkem ve splátkách během tří let 15 milionů liber.

Pátrací tým vyzvedl tělo z vraku Salova letadla

Pátrací tým vyzvedl tělo z vraku letadla, v němž cestoval argentinský útočník Emiliano Sala společně s pilotem. Informovala o tom televize Sky News s odvoláním na úřad vyšetřující nehodu. Letoun byl objeven v neděli na dně Lamanšského průlivu a tělo v něm našla dálkově řízená ponorka. Dosud nebylo oficiálně identifikováno.

Tým pátrající po Salovi se snaží vyzvednout z vraku letadla tělo

Pátrací tým, který v neděli při hledání zmizelého útočníka Emiliana Saly objevil v Lamanšském průlivu ztroskotané letadlo, se snaží z vraku vyzvednout tělo. To ve stroji na dně moře nalezla průzkumná dálkově řízená ponorka, z pořízených záběrů ale nelze určit totožnost. Na palubě letadla cestoval se Salou už jen pilot David Ibbotson.

Pátrací tým objevil vrak letadla, v němž cestoval Sala

Speciální pátrací tým objevil podle agentury AFP trosky letadla, v němž cestoval argentinský fotbalista Emiliano Sala. Letoun se ztratil 21. ledna nad Lamanšským průlivem, z radarů zmizel poblíž jednoho z Normanských ostrovů.

Hráči i fanoušci Nantes vzdali hold zmizelému Salovi

Hráči Nantes vzdali hold svému bývalému spoluhráči Emilianu Salovi, který zmizel při letu do nového působiště v Cardiffu. První duel ve francouzské lize, k němuž po zmizení argentinského útočníka tým nastoupil, provázely od počátku velké emoce.

Tým pátrající po zmizelém Salovi našel zřejmě sedadla z letadla

Vyšetřovatelé pátrající po ztraceném letadle, na jehož palubě byl argentinský útočník Emiliano Sala, objevili u francouzského pobřeží polstrování ze sedadel, které s velkou pravděpodobností pochází ze zmizelého stroje. V oblasti proto zahájí i podmořský průzkum, jakmile to počasí dovolí.

Salova rodina bude díky sbírce dál pátrat po zmizelém letadle

Rodina argentinského útočníka Emiliana Saly bude na vlastní náklady nadále pátrat po letadle, které se Salou na palubě zmizelo před týdnem nad Lamanšským průlivem. Pomohla k tomu veřejná sbírka, které se zúčastnili i Diego Maradona či Lionel Messi a v níž se vybralo přes 300 tisíc eur (více než sedm milionů korun). Oficiální pátrání ukončili záchranáři ve čtvrtek.

Záchranáři ukončili pátrání po zmizelém Salovi

Záchranáři ukončili pátrání po argentinském útočníkovi Emilianu Salovi, jenž byl na palubě letadla, které v pondělí večer zmizelo nad Lamanšským průlivem. Podle policie z ostrova Guernsey, v jehož blízkosti se stroj s pilotem a hráčem na palubě ztratil z radarů, je naděje na objevení přeživších mizivá.

Sala byl v letadle, jež zmizelo v Lamanšském průlivu

Argentinský útočník Emiliano Sala byl na palubě malého letadla směřujícího z Nantes do Cardiffu, které v pondělí večer zmizelo nad Lamanšským průlivem. Potvrdili to zástupci francouzského úřadu pro civilní letectví. Záchranáři, kteří po posádce pátrají, zároveň oznámili, že vzhledem k panujícím podmínkám neočekávají, že by ještě mohli objevit někoho naživu.

Cardiff opět posiloval útok, jeho rekordním nákupem je Sala

Už druhého útočníka v průběhu tohoto víkendu získal Cardiff. Z Evertonu přišel na hostování Oumar Niasse a afrického fotbalistu následuje Emiliano Sala. Cardiff argentinského střelce koupil z Nantes a dle médií za něho zaplatil patnáct milionů liber, jedná se o rekordní transfer v historii klubu...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele