V Brémách zakázali tetování

Vedení Werderu Brémy zakázalo fotbalistům pořizovat si během sezony tetování. Německý klub nechce riskovat případné zdravotní potíže hráčů.

V HSV počítají do nové sezóny i s Eliou a Petrićem

Hamburger SV prochází během tohoto léta značnou obměnou a je otázkou, kolik hráčů celek z hansovního města opoustí, Eljero Elia a Mladen Petrić jimi ale v každém případě nebudou. Nizozemského křídelníka i přes údajný zájem Chelsea vedení klubu nepustí a napevno počítá i s chorvatským střelcem...

Elia neví, jestli bude dál hrát za Hamburk

Eljero Elia neví, jestli bude hrát dál za Hamburk. Německá média spekulují o možném přestupu nizozemského křídelníka, který údajně není v klubu příliš spokojen. Elia překonal zdravotní problémy a podzim zakončil brankami ve dvou posledních zápasech.

Nizozemec Elia: Chci světu ukázat, čeho jsem schopný

Nizozemskému fotbalistovi Eljeru Eliovi stačilo 23 minut zápasu mistrovství světa s Dánskem, aby dal zapomenout na zraněnou hvězdu Arjena Robbena. Do hry sice nastoupil až jako střídající hráč, velmi dobrým výkonem okořeněným pohlednými akcemi si však řekl o základní sestavu.

Nizozemci: zákaz kvůli Eliovi

Trenér Nizozemska Bert van Marwijk zakázal svým svěřencům v průběhu mistrovství světa používat komunikační sociální síť Twitter. Rozhodl se tak v důsledku skandálu reprezentačního útočníka Eljera Elii, který byl obviněn z rasismu a zesměšňování Maročanů právě prostřednictvím videa na svém twitterovském účtu.

Labbadiu možné odchody jeho svěřenců nechávají v klidu

Přestože média nedávno psala o zájmu Bayernu Mnichov o Eljera Eliu či možném přestupu Jeromeho Boatenga do Manchesteru City, trenér Hamburgeru SV Bruno Labbadia si z toho příliš starostí nedělá. Tvrdí, že tyto spekulace jsou jen komplimentem týmového složení.

Elia se v Hamburku rychle prosadil. Řečem o titulu se brání

Hamburku se povedl start do nové sezóny na jedničku. Jednou z opor ambiciózního týmu je i letní posila Eljero Elia. Nizozemský křídelník se velmi rychle adaptoval v novém prostředí, na řeči o titulu je ale podle něho příliš brzy.

Elia: Trenéra musím o svých kvalitách přesvědčit

Dlouhou dobu sledovali fanoušci Hamburku, jak dopadne přestup 22letého nizozemského útočníka Eljera Elii z Twente do HSV. Nakonec se jej také dočkali. Elia si ale musí na nové prostředí ještě zvyknout. Způsob hry i tréninky se od návyků z Twente hodně liší.

Hamburg získal z Twente Eliu

Hamburger SV získal další posilu. Z nizozemského Twente přestoupil do bundesligového týmu dvaadvacetiletý útočník Eljero Elia, který po zdravotní prohlídce uzavře smlouvu do roku 2014. HSV za něj podle agentury SID zaplatí devět milionů eur (asi 233 milionů korun).

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele