Labbadiu možné odchody jeho svěřenců nechávají v klidu

27.03.2010, 15:22
Aktuality
Přestože média nedávno psala o zájmu Bayernu Mnichov o Eljera Eliu či možném přestupu Jeromeho Boatenga do Manchesteru City, trenér Hamburgeru SV Bruno Labbadia si z toho příliš starostí nedělá. Tvrdí, že tyto spekulace jsou jen komplimentem týmového složení.

Labbadia odmítá, že by informace o možném odchodu některých jeho hráčů měly neblahý vliv na dění v kabině. Naopak se na celou záležitost snaží dívat z pozitivní stránky. "Je skvělé, když se kluby zajímají o naše hráče. Znamená to, že jsme učinili správný výběr," uvedl trenér.

Nicméně Labbadia chce své hráče přesvědčit, aby v klubu setrvali také pro příští ročník. Lákadlem jim má být hlavně vidina evropských pohárů. ""Máme šanci skončit na čtvrtém nebo pátém místě," řekl kouč před nedělním zápasem na půdě Borussie Mönchengladbach.

Hamburk se po nadějném úvodu sezony propadl na šesté místo. Z boje o titul prakticky definitivně vypadl, stále se ale minimálně může pokusit o Evropskou ligu. Na pátou pozici, která právě vstup do této soutěže zaručuje, ztrácí jediný bod.

Autor: Pavel Mašlaň / football365.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Boli by sprostý keby im ho predali

Reagovat
smazaný uživatel

...chce je přesvědčit? Piotra a Jeroma už jen tak nepřesvědčí

Reagovat
Alberto Aquilani

Ked som sa len tak bez vacsieho prizretia na tuto fotku pozrel , vyzeral jak Al Pacino vo filme vitazovia a porazení .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele