Další články

Malakjan odchází z Plzně na hostování do arménského Banantsu

Arménský fotbalista Edgar Malakjan se po roce v kádru Viktorie Plzeň vrací do své vlasti, kde bude hostovat v jerevanském celku Banants.

Znojmo možná posílí plzeňský Malakjan

Nováčka první ligy Znojmo by mohli posílit záložníci Edgar Malakjan z Plzně a Nemanja Kuzmanovič z druholigových Bohemians Praha. Oba hráči se v příštím týdnu zapojí do přípravy moravského mužstva.

Malakjan bude hostovat v Českých Budějovicích

České Budějovice získaly pátou posilu pro jarní sezonu. Zálohu Dynama vyztužil arménský středopolař Edgar Malajkan, který bude na jihu Čech hostovat do konce tohoto ročníku z Plzně. Českobudějovický klub to uvedl v tiskové zprávě, dohodu potvrdili také Západočeši.

Vrba bere do Chorzówa i Bakoše, aby studoval soupeře

Plzeňský trenér Pavel Vrba se rozhodl na úvodní duel 3. předkola Evropské ligy s Ruchem Chorzów vzít také útočníka Marka Bakoše. A to i přesto, že slovenský útočník stále nemůže nastoupit kvůli trestu. Chce ale, aby si nastudoval soupeře před domácí odvetou, do které už bude moci nastoupit.

Plzeň získala arménského záložníka Malakjana

Viktoria Plzeň angažovala arménského reprezentanta Edgara Malakjana. Jedenadvacetiletý ofenzivní záložník z Pjuniku Jerevan zaujal v týmu na testech a dnes s ním vedení podepsalo smlouvu na tři roky. Klub s ním počítá jako s náhradou za Václava Pilaře, který odešel do Wolfsburgu.

Plzeň testuje Malakjana

Plzeň si na desetidenní zkoušku pozvala arménského reprezentanta Edgara Malakjana. Jednadvacetiletý krajní záložník patří Pjuniku Jerevan, s nímž si před rokem zahrál proti Plzni v předkole Ligy mistrů a dokonce jí dal gól.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele