Další články

Baník zúžil kádr, Komňacký už nechce Lukeše, Krauta ani Droppu

Baník Ostrava zúžil před odletem na soustředění do Turecka kádr o Martina Lukeše, Dominika Krauta a Lukáše Droppu. S trojicí fotbalistů, kteří mají platné smlouvy, vedení klubu dále nepočítá a mohou si hledat nové angažmá.

Baník Ostrava stále touží po posile do útoku

Přestože včera Baník nastřílel v předposledním přípravném utkání před začátkem sezony slovenské Podbrezové pět gólů, stále se ještě dívá po posile do útoku. A to navzdory tomu, že Dominik Kraut připojil další dvě branky a se šesti trefami je v přípravě nejlepším ostravským střelcem.

Ondřejka: Nemáme body kvůli mně

I neproměněné šance útočníka Václava Ondřejky byly důvodem, proč fotbalisté Slovácka získali v domácím ligovém utkání s Ostravou pouze bod za bezbrankovou remízu.

Ústí bude shánět náhradu za hráče, kteří se vrací z hostování

Fotbalisté Ústí nad Labem přijdou minimálně o čtyři hráče, kteří byli v týmu na hostování. Poslední tým prvoligové tabulky již nepočítá s Tomášem Janů, který trenéra Svatopluka Habance nepřesvědčil a vrací se do Liberce. Baník Ostrava si pak chce stáhnout Dominika Krauta a Antonína Bučka a Teplice Martina Jindráčka.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele