Další články

Adiyiah dorazil do Milána. Z prvního tréninku byl unešený

Dominic Adiyiah se v úterý dočkal prvního tréninku za AC Milán, svůj nový klub. Mladý útočník oficiálně přestoupil už v lednu, jenže reprezentační povinnosti seznámení s novým prostředím poněkud oddálily. Včera už se Adiyiah dočkal a ze setkání s milánskými hvězdami byl unešený.

Světové talenty: Dominic Adiyiah

Rok 2009 byl pro mladého útočníka Dominica Adiyiaha velmi úspěšným. Z poměrně neznámého mladíka se stal obletovaným hráčem, po kterém toužil nejeden evropský velkoklub.

Do AC Milán míří dvacetiletý ghanský útočník Adiyiah

Fotbalisty AC Milán posílí dvacetiletý Ghaňan Dominic Adiyiah z norského Fredrikstadu. Příchod talentovaného útočníka, jenž zazářil na nedávném mistrovství světa dvacítek, oznámil v sobotu výkonný ředitel Adriano Galliani.

Přetahovaná o Adiyiaha začíná, do boje prý vytáhlo milánské AC

Dominic Adiyiah za sebou má nejpovedenější měsíc své krétké fotbalové kariéry a povedené týdny mohou mít již brzy další pokračování. Mladý ghanský útočník na sebe výrazně upozornil na nedávném světvém šampionátu hráčů do 20 let a očekává se, že se o něho budou prát evropské velkokluby. Jako první prý vytáhli do boje Rossoneri...

MS dvacítek: trojnásobný triumf Ghaňana Adiyiaha

Pod historicky prvním triumfem Ghany na mistrovství světa hráčů do dvaceti let je tučným písmem podepsán útočník Dominic Adiyiah. Kromě zlaté medaile získal také zlatou kopačku pro nejlepšího střelce a zlatý míč pro nejlepšího hráče.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele