Češi v zahraničí: Pavelka v Turecku asistoval u vítězného gólu

David Pavelka si v Turecku připsal asistenci u vítězné branky Kasimpasy na hřišti Akhisarsporu. Do hry se po zranění vrátil obránce Ondřej Čelůstka z Antalyasporu. V základní sestavě nizozemského PSV Eindhoven znovu nastoupil talentovaný záložník Michal Sadílek. Dobrou pozici pod novým trenérem Ranierim má zatím také útočník Patrik Schick, ovšem jeho Římu se víkendový duel moc nepovedl...

Češi v zahraničí: Necid dal pátý gól, Kadeřábek oslavil stovku

Tomáš Necid vstřelil za Den Haag svůj pátý gól v nizozemské Eredivisie. Obránce Pavel Kadeřábek zase oslavil jubilejní 100. zápas v bundeslize. Po čtvrt roce vychytal vítězství pro Hearts brankář Zdeněk Zlámal. Do základní sestavy se v tureckém Alanyasporu prosadil útočník Josef Šural. A raritní zápas se hrál ve druhé polské lize, zasáhlo do něj hned pět českých hráčů.

Češi v zahraničí: Necid si udržel střeleckou formu, exceloval Kadeřábek

Pavel Kadeřábek byl u zázračného zmrtvýchvstání Hoffenheimu na hřišti Borussie Dortmund a podílel se na něm gólem a asistencí. V nizozemské první lize se prosadil po týdnu opět Tomáš Necid. O patro níž se trefil obránce Josef Kvída za Nijmegen.

Češi v zahraničí: Hladký má za sebou debut, Vaněček kritiku

Brankář Václav Hladký se v minulém týdnu poprvé představil ve skotské lize po přestupu do St. Mirrenu. Tamní Premiership si zahrál premiérově i David Vaněček, který ale schytal za výkon pořádně ostrou kritiku od trenéra Hearts. Ve Španělsku vychytal čisté konto Tomáš Vaclík. To Petr Čech v Anglii i Tomáš Koubek ve Francii dostali od hvězdných soupeřů pořádně zabrat.

Byl příšerný, zkritizoval Vaněčka po ligovém debutu trenér Hearts

Útočník Hearts David Vaněček má za sebou hodně nepovedený debut ve skotské lize. Trenér Craig Levein českého fotbalistu při středečním zápase s Dundee stáhl ze hřiště už po půlhodině a zkritizoval ho za příšerný výkon a nedostatečnou fyzickou připravenost.

Vaněček už je hráčem Hearts, podepsal smlouvu na rok a půl

Útočník David Vaněček po vypršení smlouvy v Teplicích podepsal s Heart of Midlothian kontrakt na rok a půl s opcí na další prodloužení. Sedmadvacetiletý kanonýr ve skotském týmu bude spoluhráčem českého brankáře Zdeňka Zlámala. Hearts o tom informovali na svém webu.

Teplický útočník Vaněček má namířeno do skotských Hearts

Útočník David Vaněček bude pokračovat v tradici českých hráčů ve skotském klubu Heart of Midlothian. V šestém celku uplynulé sezony skotské ligy se domluvil na smlouvě od 1. ledna 2019, nyní vedení Hearts jedná s Teplicemi o jeho uvolnění už nyní v létě.

Ofenzivu Teplic posílil útočník Vaněček z Hradce Králové

Teplice získaly v zimní přestávce první fotbalové ligy útočníka Davida Vaněčka z Hradce Králové. Po chorvatském ofenzivním záložníkovi Davoru Kukecovi z Ostravy tak má severočeský klub druhou posilu.

Hradec přišel do konce sezony o nejlepšího střelce Vaněčka

Fotbalisté Hradce Králové budou v posledních čtyřech kolech druhé ligy bojovat o postup bez nejlepšího kanonýra soutěže Davida Vaněčka. Útočník se sedmnácti vstřelenými brankami si na úterním tréninku zlomil nohu a mimo hru bude minimálně dva měsíce.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele