Další články

Pizarro přestoupil z AS Řím do Fiorentiny

Chilan David Pizarro přestoupil z AS Řím do Fiorentiny. Dvaatřicetiletý záložník po dohodě ukončil ve svém dosavadním týmu kontrakt, ve Florencii úspěšně prošel lékařskou prohlídkou a zavázal se na jeden rok se stejně dlouhou opcí.

Pizarro plánuje ukončit kariéru v AS Řím

David Pizarro se po několika měsících vrací do AS Řím a má v úmyslu hájit barvy klubu z hlavního města Itálie ještě hodně dlouho. Chilský záložník se nechal slyšet, že by u Giallorossi rád ukončil aktivní kariéru...

Pizarro možná zůstane u Citizens

David Pizarro je na hostování z AS Řím v Manchesteru City a po skončení sezony se měl hlásit znovu u svého římského zaměstnavatele. Jenže chilský záložník se u Citizens uvedl gólem, a tak se okamžitě poodkryla možnost prodloužení jeho působení v Anglii.

Manchester City získal do konce sezony Pizarra z AS Řím

Vedoucí tým anglické ligy Manchester City posílil David Pizarro. Dvaatřicetiletý chilský záložník přišel do týmu italského trenéra Roberta Manciniho na hostování do konce sezony z AS Řím.

Pizarro: Tým byl silný, ale nedokázal to potvrdit na hřišti

AS Řím vstupovalo do letošní sezony s cílem získat nějakou trofej a nejlépe zaútočit na zisk Scudetta, nakonec nemá trofej ani jednu a navíc si v příští sezoně nezahraje ani Ligu mistrů. Jeho záložník David Pizarro sám ví, kde byla chyba...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele