David Kalivoda Články

Přidat hráče do záložek

Další články

Kalivodu mrzí góly Slavii

Běžně po zápase chodí hráči Slavie děkovat fanouškům za podporu jako celý tým, po dnešní porážce 0:1 na Žižkově se však děkovačky s táborem červenobílých zúčastnil jediný hráč. A paradoxně to byl autor žižkovského gólu David Kalivoda, který v Edenu strávil třináct let, než se přes Teplice dostal na Žižkov.

Slavii vyhodil v Teplicích ze sedla její odchovanec Kalivoda

Slavii Praha pokazil nadějně rozjetý zápas v Teplicích její vlastní odchovanec. Záložník David Kalivoda na konci prvního poločasu parádním gólem vyrovnal a nasměroval domácí tým k velkému obratu. Hráči, kterému trenér Karel Jarolím nikdy nedopřál stálé místo v sestavě, udělal dnešní úspěch dvojnásobnou radost.

Teplice posílil na hostování s opcí záložník Kalivoda

Až týden před uzávěrkou přestupů získaly fotbalové Teplice první posilu. Barvy druhého celku ligové tabulky bude hájit minimálně v této sezoně záložník David Kalivoda, který přichází z Brna na roční hostování s opcí na přestup. Během týdne, který domácím klubům na přestupy zbývá, by přitom Severočeši rádi získali ještě jednoho středopolaře.

Euforie byla silnější, litoval nešťastný Kalivoda

Nešťastným hrdinou dnešního pražského derby mezi Slavií a Spartou se stal domácí záložník David Kalivoda, který na oslavu vedoucího gólu sundal dres, ale protože už měl žlutou kartu, musel předčasně ze hřiště. Zdrcený středopolař po zápase litoval, že se nechal unést euforií a nepřímo zavinil vyrovnání na 1:1.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele