Další články

Bičík byl hned při premiéře v Silvestrovském derby nejlepší hráč

Stále aktivní ligový fotbalista pražské Sparty brankář David Bičík byl jedním z pěti nováčků v dresu letenského týmu v Silvestrovském derby internacionálů proti Slavii. Šestatřicetiletý gólman se hned při premiéře na tradiční exhibici v Edenu stal nejlepším hráčem svého celku a pomohl mu k vysoké výhře 9:4.

Brankář Bičík si promluvil s trenérem a zůstává ve Spartě

Brankář David Bičík zůstává ve Spartě. K setrvání na Letné se rozhodl po nedávném odchodu Tomáše Koubka do Rennes a pohovoru s trenérem Andreou Stramaccionim a ředitelem klubu Adamem Kotalíkem. Šestatřicetiletý gólman to uvedl v rozhovoru pro klubový web.

Brankář Bičík prodloužil o další rok smlouvu ve Spartě

Brankář David Bičík bude nadále působit v pražské Spartě. Šestatřicetiletý gólman dnes prodloužil s letenským klubem o další rok smlouvu, která měla původně vypršet v létě. Sparta o tom informovala na svém webu.

Titul přeji víc Slavii, řekl po výhře nad Plzní gólman Bičík

Brankář Sparty David Bičík přiznal, že víc než Plzni přeje mistrovský titul Slavii, které letenský celek pomohl dnešní výhrou 2:0 nad Viktorií k posunu na první místo tabulky. Na něm má rival z Edenu pět kol před koncem náskok dvou bodů právě před Západočechy.

Bičík: Když navážeme na jarní výkony z venku, neměl bych strach

Sparťané odcestovali k odvetě 3. předkola Ligy mistrů do Bukurešti s málo příznivou remízou 1:1 z úvodního domácího duelu, brankář David Bičík ale věří, že pokud navážou na venkovní výkony z jarní části Evropské ligy, nemusejí mít proti Steauae obavy. Letenští podle něj potřebují hlavně zlepšit druhé poločasy, které jim na startu sezony zatím nejdou.

Podle Bičíka trefil Stanciu přímý kop fantasticky

Brankář David Bičík dvakrát Spartu v úvodním utkání třetího předkola Ligy mistrů se Steauou Bukurešť zachránil, potřetí už to nedokázal. V 75. minutě ho z přímého kopu překonal Niculae Stanciu a vyrovnal na konečných 1:1.

Brankář Bičík prodloužil smlouvu se Spartou

Brankář David Bičík bude nadále působit ve Spartě. Pětatřicetiletý gólman s letenským klubem prodloužil smlouvu do konce příští sezony, součástí dohody je i roční opce. Sparta o tom informovala na svých internetových stránkách. Původní kontrakt měl skončit v létě.

Byla to brankářská noční můra, řekl k rychlému gólu Bičík

Po jeho váhavém odkopu sice šel Villarreal už ve třetí minutě do vedení, pak ale brankář David Bičík několika skvělými zákroky své zaváhání odčinil. Sparťané tak zejména díky němu uhráli v úvodním čtvrtfinále Evropské ligy ve Španělsku prohru 1:2, která jim dává naději do domácí odvety.

Vykoupený Bičík a letenský inzerát se značkou: hledáme stopery

Na Estadio El Madrigal se včera ještě ani pořádně nezačalo hrát a fanoušci Sparty už měli hlavy v dlaních. Nakonec si do odvety veze pražský tým poměrně nadějný výsledek, který se však bude snažit přetavit v postup v zásadně poslepované sestavě.

Brankář Bičík po perfektním výkonu: Největší úspěch v kariéře

Za největší úspěch v dosavadní kariéře označil brankář Sparty David Bičík postup do čtvrtfinále Evropské ligy. Letenský celek dnes i díky jeho dvěma zákrokům vyhrál na hřišti Lazia Řím 3:0 a po domácí remíze 1:1 přešel podruhé v klubové historii přes osmifinále.

Vácha nám řekl, že to ruka nebyla, tvrdili Ščasný i Bičík

Se stínem jedné kontroverzní situace si dnes pražská Sparta v Olomouci dokráčela pro vítězství 2:0. Podle některých záběrů televizních kamer i fotografů měl za bezgólového stavu zabránit Mahmutovičově hlavičce v cestě do brány zákrok rukou hostujícího záložníka Lukáše Váchy. Kouč Sparty Zdeněk Ščasný i brankář David Bičík to ale po utkání svorně odmítli.

Doufal jsem, že to v Ostravě bude jednodušší, přiznal Bičík

Sparťanští hráči za výhru 1:0 na hřišti poslední Ostravy hodně vděčí brankáři Davidu Bičíkovi. Pražané si ve Vítkovicích málem utrhli ostudu, ale jejich gólman pochytal všechny pokusy domácích a jednou ho při střele Daniela Holzera zachránila tyč. Letenskému favoritovi tak v utkání 16. ligového kola stačila k plnému bodovému zisku jediná rána na branku.

Brankář Bičík doufal, že proti Brnu moc práce mít nebude

Kvůli silnému větru a zimě brankář David Bičík před zápasem proti Brnu doufal, že moc práce mít nebude. Nakonec ale musel v závěru vytáhnout dva skvělé zákroky, aby fotbalistům Sparty pomohl k důležité výhře 2:1, po které letenský celek udržel tříbodový odstup za vedoucí Plzní.

Nemám slov, prohráli jsme si to sami, řekl brankář Sparty Bičík

Brankář Sparty David Bičík nešetřil po dnešní ligové prohře 1:2 v Plzni kritikou. Přitom po prvním poločase, ve kterém čtyřiatřicetiletý gólman chytil Michalu Ďurišovi penaltu a Viktoria navíc přišla o vyloučeného kapitána Václava Procházku, věřil, že se do té doby mátožní letenští hráči proberou a zvítězí.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele