Další články

Příbram začala bez Huni, ale s Mišůnem

Fotbalisté Příbrami dnes zahájili přípravu na novou sezonu bez svého bývalého kapitána Daniela Huni. Druhý nejlepší střelec sezony 2008/09 jde na hostování do druholigového celku Bohemians Praha. Naopak v jednání je návrat Milana Mišůna, který předloni v zimě odešel do Celtiku Glasgow a naposledy působil v třetí anglické lize.

Nemyslím si, že to byla vyložená šance, tvrdil Huňa

Kapitán příbramských fotbalistů Daniel Huňa nezažívá dobrý podzim. Za úvodních čtrnáct kol ligové sezony vstřelil pouze jednu branku a své trápení dokumentoval i v dnešním duelu se Slavií, ve kterém šest minut před koncem minul z malého vápna zcela prázdnou branku. Zatímco příbramský kouč Roman Nádvorník po remíze 1:1 nevěřícně kroutil nad zahozenou tutovkou hlavou, Huňa před novináři tvrdil, že o velkou šanci nešlo.

Huňa: Je to zakleté

Předminulou sezonu atakoval korunu pro krále ligových střelců, v uplynulém ročníku zaznamenal osm branek, ale v tom nynějším zažívá kapitán fotbalistů Příbrami Daniel Huňa velké trápení. V 13 kolech se trefil jen jednou a také proto je tým od Litavky s pouhými sedmi góly nejméně produktivním celkem soutěže.

Teplice proti Olomouci bez tria hráčů

Teplicím se před sobotním duelem 29. kola proti Olomouci rozpadla obvyklá základní sestava, v níž budou kvůli trestům chybět tři důležití hráči. Čtvrtou žlutou kartu v sezoně, která znamená zastavení činnosti na jedno utkání, inkasovali v uplynulém kole v Jablonci útočník Aidin Mahmutovič a zkušený Pavel Verbíř. Nastoupit nebude moci ani bek Vlastimil Vidlička, jenž byl vyloučen po druhé žluté kartě.

Příbramský Huňa by mohl získat angažmá v Číně

Blízko k atraktivnímu zahraničnímu angažmá má Daniel Huňa. Třicetiletý příbramský útočník ve čtvrtek odletěl do španělského Alicante, kde bude jednat o přestupu do čínského prvoligového klubu ze Šanghaje.

O kom se mluví: Huňův brankostroj

Přinášíme vám první díl seriálu, ve kterém se budeme zajímat o momentální hvězdy nejvyšší české ligy. Tentokráte se do našeho hledáčku dostal, velmi zaslouženě, příbramský forvard Daniel Huňa.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele