Další články

Alan Dzagojev, nebo Daniel Carvalho?

Nejlepší hráč ruské Premier-Ligy roku 2005 Daniel Carvalho, nebo nejlepší mladý hráč ruské Premier-Ligy Alan Dzagojev? Příjemnou starost, koho postavit do základní sestavy na post ofenzivního záložníka, bude dost možná v budoucnu řešit kormidelník CSKA Moskva Zico.

Carvalho: Začínám od nuly

Někdo mu věří, někdo ho už odepsal. Strůjce vítězného tažení Pohárem UEFA a nejlepší hráč ruské Premier Ligy v roce 2005 Daniel Carvalho podle všeho zůstane v CSKA Moskva. Brazilec, který poslední půlrok strávil na hostování v Internacionalu, kde mu pšenka nekvetla, věří, že ještě neřekl poslední slovo.

Carvalho je jen stínem Carvalha

V osmifinále jihoamerického poháru se setkal Chivas s Internacionalem, v sestavě hostujícího celku byste marně hledali jméno Daniel Carvalho. Míčový kouzelník se stále trápí a je možné, že v CSKA Moskva se v zimě stane nechtěným hráčem. Nabízí se řečnická otázka. Kam s ním?

Je éra Brazilců v CSKA u konce?

CSKA v minulých letech dominovalo ruskému fotbalu a skvěle si počínalo také v Evropě. Právě zlaté časy armádního klubu jsou spojovány s příchody Brazilců. Poslední dobou ale nastávají časy zlé. A ty možná budou ve znamení jejich rozprodeje.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele