Solskjaer: Pokud někdo chce kritizovat Ronalda, ať se podívá na duel s Atalantou

Manažer Manchesteru United Ole Gunnar Solskjaer po vítězství 3:2 nad Atalantou Bergamo v Lize mistrů vyzdvihl výkon útočníka Cristiana Ronalda, který gólem z 81. minuty dokonal obrat "Rudých ďáblů" ve druhém poločase. Podle norského kouče by se kritici portugalské hvězdy měli podívat právě na zápas třetího kola skupiny F.

Je to moje práce, řekl Ronaldo o vítězném gólu z páté minuty nastavení

Jako splněnou práci bral hvězdný Cristiano Ronaldo svůj gól z páté minuty nastavení, kterým rozhodl o středečním vítězství Manchesteru United 2:1 nad Villarrealem ve skupině Ligy mistrů. Podle trenéra "Rudých ďáblů" Oleho Gunnara Solskjaera má tým s šestatřicetiletým útočníkem šanci na výhru vždycky.

Nejlépe placeným hráčem světa je podle Forbesu Ronaldo, vystřídal Messiho

Hvězdný portugalský útočník Cristiano Ronaldo vystřídal podle ekonomického magazínu Forbes Lionela Messiho v pozici nejlépe placeného hráče současnosti. Pětinásobný držitel Zlatého míče, který se po 12 letech vrátil do Manchesteru United, si údajně vydělá před zdaněním 125 milionů dolarů ročně (2,7 miliardy korun). Druhý Messi, jenž se pro změnu stal novou posilou Paris St. Germain, si přijde na částku o 15 milionů menší.

Ronaldova ďábelská show v Divadle snů: 4. kolo Premier League v kostce

Obnovená premiéra Cristiana Ronalda v dresu Manchesteru United se stala jednoznačným highlightem 4. kola anglické nejvyšší soutěže. Světový rekordman v počtu reprezentačních branek navíc beznadějně vyprodaný Old Trafford dostal hned dvakrát do varu a výraznou měrou přispěl k vítězství 4:1 nad Newcastlem, jež Red Devils katapultovalo do čela.

Kovářovi pomáhá v Manchesteru i Ronaldo: Trénovat s ním je škola, řekl

Velkou školu, kterou si dřív nedokázal představit, prožívá v týmu Manchesteru United talentovaný český brankář Matěj Kovář. Jednadvacetiletý odchovanec Slovácka, který má za sebou i první pozvání do reprezentačního A-týmu, může nyní v mužstvu "Rudých ďáblů" trénovat i s hvězdným Cristianem Ronaldem. Sám doufá, že se v této sezoně zase herně posune.

Ronaldo při obnovené premiéře za Manchester pomohl dvěma góly k výhře

Hvězdný portugalský útočník Cristiano Ronaldo při obnovené premiéře za Manchester United přispěl ve 4. kole anglické fotbalové ligy dvěma góly k výhře 4:1 nad Newcastlem.

Ronaldo se nevrátil na Old Trafford z nostalgie, chce s United zase vyhrávat

Portugalec Cristiano Ronaldo se do Manchesteru United nevrátil z nostalgie, ani na dovolenou. Šestatřicetiletý útočník, který k prvnímu zápasu ve staronovém působišti nastoupí už v sobotu, chce navázat na první působení ve slavném klubu a opět s ním vyhrávat trofeje.

Ronaldo bude mít po návratu do Manchesteru United opět sedmičku

Portugalský kanonýr Cristiano Ronaldo dostane po návratu do Manchesteru United zpět dres s číslem sedm, který nosil už při svém prvním angažmá na Old Trafford. Šestatřicetiletý fotbalista v klubu působil šest sezon v letech 2003 až 2009 a tento týden dotáhl přestup z Juventusu podpisem dvouleté smlouvy.

Ze všech mých rekordů je pro mě tenhle výjimečný, uvedl Ronaldo

Portugalský útočník Cristiano Ronaldo byl nadšený z toho, že se mu povedlo překonat světový rekord v počtu reprezentačních branek a zároveň otočit zápas kvalifikace mistrovství světa proti irským reprezentantům. Díky gólům z 89. minuty a šesté minuty nastavení domácí tým ve Faru zvítězil 2:1 a šestatřicetiletá hvězda vylepšila svou bilanci v národním mužstvu na 111 zásahů. O dva góly tak překonala rekord Íránce Alího Daeího.

Je to jako sen, řekl Ronaldo a návrat do United věnoval Fergusonovi

Za splněný sen označil portugalský fotbalista Cristiano Ronaldo přestup z Juventusu do Manchesteru United. Návrat na Old Trafford věnoval bývalému trenérovi "Rudých ďáblů" Alexi Fergusonovi.

Ronaldo s Manchesterem United podepsal dvouletou smlouvu

Portugalský reprezentant Cristiano Ronaldo po návratu do Manchesteru United podepsal s klubem dvouletou smlouvu. Anglický celek o tom dnes informoval na svých internetových stránkách.

Ronaldo skončil v Juventusu a vrací se do Manchesteru United

Hvězdný portugalský útočník Cristiano Ronaldo skončil v Juventusu Turín a vrací se do Manchesteru United. Anglický klub, jehož dres už fotbalová superstar oblékala v letech 2003 až 2009, oznámil, že se dohodl s italskou protistranou na podmínkách přestupu.

Ronaldo už za Juventus hrát nechce, jedná o návratu do Manchesteru United

Hvězdný Cristiano Ronaldo oznámil v Juventusu, že v týmu pokračovat nebude. Původně se zdálo, že zamíří do Manchesteru City, který se ale podle BBC rozhodl, že šestatřicetiletého útočníka neangažuje. Hráčův agent údajně jedná s Manchesterem United, jehož dres Ronaldo oblékal v letech 2003 až 2009.

Ancelotti nemá zájem o návrat Ronalda do Realu

Na tenhle návrat nedojde. Italský trenér Realu Madrid Carlo Ancelotti na svém twitteru potvrdil, že španělský klub nechystá návrat Cristiana Ronalda, jak se několikrát během léta objevilo v mediálních spekulacích. Podle Ancelottiho musí Real hledět do budoucnosti a vydat se jiným směrem.

Představitelé Juventusu nemají náznaky, že by Ronaldo klub opustil

Hvězdný Cristiano Ronaldo by měl být i v další sezoně součástí Juventusu Turín. Uvedl to na dnešní tiskové konferenci ředitel klubu Federico Cherubini s tím, že představitelé "Staré dámy" nemají žádné náznaky, které by naznačovaly Portugalcův odchod.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele