Další články

Celtic si pojistil brankářskou jedničku Gordona

Ačkoliv ještě před pár týdny se rýsovalo jeho druhé angažmá v anglické nejvyšší soutěži, nyní Craig Gordon spojil svoji další budoucnost se Celticem a vypadá to, že ve svém současném působišti dochytá zbytek kariéry. Čtyřiatřicetiletý gólman se glasgowskému celku upsal až do června 2020...

Chelsea si prý jako nástupce Čecha vyhlédla i Friedela

Chelsea má podle britského listu Daily Telegraph seznam brankářů, kteří by v případě letního odchodu Petra Čecha kryli v další sezoně záda belgické jedničce Thibautu Courtoisovi. Mezi kandidáty má být také třiačtyřicetiletý americký gólman Tottenhamu Brad Friedel nebo pětatřicetiletý Robert Green z Queens Park Rangers.

Gordon byl včera na operaci

Craig Gordon se nakonec nevyvaroval operaci kolena. Skotský brankář ve službách Sunderlandu s ním laboroval už dva měsíce a chybět bude ještě mnohem déle, po operaci bude mimo hru půl roku.

Zlomená ruka vyřadí Gordona ze hry na tři měsíce

Hodně dlouho se mezi tyčemi Sunderlandu neobjeví Craig Gordon. Skotský brankář si ze střetu s útočníkem Tottenhamu Jermainem Defoem odnesl zlomenou ruku a zranění je natolik vážné, že si vyžádá tříměsíční přestávku...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele