Další články

Velšan Bellamy skončí po kvalifikaci s reprezentací

Velšský útočník Craig Bellamy ukončí po neúspěšné kvalifikaci o postup na mistrovství světa reprezentační kariéru. Čtyřiatřicetiletý hráč se s národním týmem rozloučí po zápasech s Makedonií v Cardiffu 11. října a v Belgii o čtyři dny později.

Konec kariéry se blíží, ví Bellamy

Čtyřiatřicetiletý Craig Bellamy přiznává, že probíhající sezona může být úplně poslední v jeho kariéře. Útočník Cardiffu by se rád probojoval s Walesem na velký turnaj, do mistrovství Evropy ale zbývají tři roky. Na světový šampionát se Bellamyho parta nepodívá.

Bellamy opouští Liverpool, znovu si zahraje za Cardiff

Craig Bellamy znovu oblékne dres Cardiffu. Zkušený velšský útočník se do klubu hrajícího druhou nejvyšší anglickou soutěž vrací po roce stráveném v Liverpoolu, který ho nyní uvolnil zdarma. Bellamy se Cardiffu upsal na dvě sezony a znovu bude mít na zádech číslo 39...

Je to něco úplně nového, chválí Bellamy atmosféru olympiády

Velšský útočník Craig Bellamy si během kariéry zvykl na život v luxusu, přesto si chce užít atmosféru olympiády v Londýně se vším všudy. Se spoluhráči z britské reprezentace proto odmítl ubytování v hotelu a rozhodl se bydlet s dalšími sportovci v olympijské vesnici.

V Liverpoolu velebí střelce Bellamyho. Zařídil finále

Liverpool může pomýšlet na zisk první trofeje od roku 2006. Reds včera remizovali s Manchesterem City a díky výhře v prvním utkání postoupili do finále Ligového poháru. V táboře postupujících panovala jasná shoda - o postup se nejvíc zasloužil Craig Bellamy.

Bellamy se podruhé v kariéře upsal Liverpoolu

Craig Bellamy znovu odchází z Manchesteru City a tentokráte to nebude do League Championship, kde loni hostoval v Cardiffu. Velšský útočník se vrací do důvěrně známého prostředí, podruhé během své kariéry se totiž upsal Liverpoolu...

Trable pana Manciniho

Manchester City zatím toto léto nikoho nikam nepustil a ani se k žádnému odchodu pořádně neschyluje. Na vině přitom není nic jiného než chamtivost vedení. Moc peněz šejkové požadují za Adebayora, Givena, Boatenga i Bellamyho, v nejistotě stále žije Santa Cruz. To jen Tévezův potenciální úprk patrně troskotá pouze na platových požadavcích samotného hráče.

Bellamy má jenom dvě možnosti - Cardiff a Manchester City

Craig Bellamy na začátku letošní sezony překvapil spoustu fanoušků, když odešel z Manchesteru City na hostování do Cardiffu a k podobnému tahu se dost možná schyluje i pro příští ligový ročník. Velšský útočník v létě neplánuje velké stěhování a existují pro něho jenom dva kluby...

Okénko do Championship: skotský experiment skončil propadákem

Podívejme se na rozložení sil ve Football League Championship po 14 odehraných kolech. David James si své působení určitě představoval jinak. Na lavičce Boro došlo k zajímavé rošádě. Dočkáme se příší rok v Premier League neanglického klubu?

Ohrožuje Bellamyho hostování férovost Championship?

Manchester City vytvořil v druhé lize nespravedlivou situaci. S tímto názorem přišel John Ryan, předseda Doncasteru Rovers. Podívejme se na jeho argumenty.

Bellamy odchází z Manchesteru City, bude hrát 2. ligu za Cardiff

Velšský fotbalista Craig Bellamy opouští kádr Manchesteru City a bude rok hostovat v Cardiffu City. Vůbec poprvé ve své profesionální kariéře tak bude působit ve své vlasti.

Mancini počítá s Robinhem, Bellamy na listině chybí

Kariéra Brazilce Robinha bude nakonec přece jen pokračovat v Manchesteru City. Jméno tohoto útočníka se objevilo mezi 25 hráči pro nadcházející sezonu. Manažer týmu Roberto Mancini informaci potvrdil na dnešní tiskové konferenci.

Bellamy: Mám před sebou maximálně dva roky

Nedávno poznamenal Carlos Tévez, že uvažuje o konci své fotbalové kariéry, nyní s podobným prohlášením přišel další hráč Manchesteru City a Tévezův útočný spoluhráč, Craig Bellamy. Ten uvedl, že s profesionálním fotbalem by kvůli svým dřívějším zraněním mohl skončit do dvou let.

Nejneoblíbenějším fotbalistou v Anglii je Ronaldo

Střelec Manchesteru United Cristiano Ronaldo už získal Zlatý míč a stal se nejlepším fotbalistou světa, nyní se mu však dostalo méně lichotivého ocenění. V Anglii se totiž stal také nejvíce nenáviděným fotbalistou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele