Další články

Vătăjelu přestoupil ze Sparty zpět do rumunské Craiovy

Bogdan Vătăjelu po dvou a půl letech opustil Spartu. Šestadvacetiletý rumunský levý obránce či záložník přestoupil zpět do Craiovy, odkud na konci roku 2016 na Letnou přišel. Pražský klub o tom informoval na svém webu. S rumunským klubem Vătăjelu podepsal čtyřletý kontrakt.

Vătăjelu bude na jaře hostovat v Jablonci

Bogdan Vătăjelu odchází z pražské Sparty na půlroční hostování s opcí do Jablonce. Informovaly o tom webové stránky obou klubů. Pětadvacetiletý rumunský univerzál může hrát na levém kraji obrany nebo zálohy.

Vatajelu: Nejedeme do Bělehradu uhrát remízu, chceme vítězství

Pokud nastoupí, odbude si levý obránce či záložník Bogdan Vatajelu ve čtvrtečním úvodním utkání 3. předkola Evropské ligy na hřišti Crvené Zvezdy pohárovou premiéru v dresu sparťanských fotbalistů. Čtyřiadvacetiletý rumunský hráč se těší na bouřlivou atmosféru v Srbsku a věří, že Pražané hned na úvod sezony dokážou zvítězit.

Vatajelu dlouho čekal na šanci, rázem je tahounem Sparty

Dlouho se zdálo, že Rumun Bogdan Vatajelu bude jen další nevydařenou akvizicí Sparty. Jenže pak konečně dostal šanci v sestavě A-týmu a rázem se zařadil mezi nejlepší hráče. Nejprve dobrým výkonem pomohl porazit Plzeň a v pátek zařídil i výhru nad Příbramí.

Spartu posílil rumunský krajní obránce Vatajelu

Pražskou Spartu posílil rumunský obránce Bogdan Vatajelu. Třiadvacetiletý levý bek na Letnou přišel z klubu Universitatea Craiova a podepsal smlouvu na tři a půl roku.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele