Benjamin Vomáčka Články

Další články

Kádr Baníku Ostrava by v zimě neměly potkat velké změny

Do jarní hry o prvoligovou záchranu by Baník Ostravy neměl jít s překotnými změnami v kádru. Průvan v sestavě, který týmem hýbal v posledních měsících, už Baník částečně odnesl umístěním v tabulce, když nestabilizovaný celek skončil po podzimní části až čtrnáctý.

Vomáčka podepsal s Baníkem smlouvu do roku 2014

Obránce Benjamin Vomáčka se stal hráčem Ostravy. Třiatřicetiletý stoper změnil své hostování z pražské Slavie v přestup a s Baníkem dnes podepsal smlouvu na dva a půl roku do konce června 2014.

Vomáčka litoval, že proti bývalému klubu neproměnil šanci

Benjamin Vomáčka se poprvé od srpnového přesunu ze Slavie do Ostravy vrátil do Edenu a nechybělo moc, aby pražský klub, ze kterého v Baníku hostuje, v dnešní dohrávce 15. ligového kola srazil vítězným gólem. Zkušený stoper měl na konci první půle po rohu na hlavě vedoucí branku.

Vomáčka by měl zůstat v Ostravě

Dočasné působení fotbalisty Benjamina Vomáčky v Ostravě by se mělo prodloužit minimálně do konce sezony. Třiatřicetiletý stoper hostující v Baníku ze Slavie s vedením klubu vyjednává o smlouvě a podle něj je pravděpodobné, že na Bazalech zůstane.

Vomáčka míří na hostování do Ostravy

Na špatný vstup do prvoligové sezony reaguje vedení ostravských fotbalistů příchodem obránce Benjamina Vomáčky. Dvaatřicetiletý stoper má do Baníku namířeno na hostování do konce podzimní části ze Slavie Praha.

Vomáčka stejně jako Vaclík v De Graafschapu neprošel prohlídkou

Benjamin Vomáčka do nizozemského De Graafschapu nepřestoupí. Stejně jako před ním brankář Tomáš Vaclík v klubu neprošel zdravotními testy a jeho angažmá v klubu tak na poslední chvíli zkrachovalo. Vomáčka teď začal jednat s ostravským Baníkem, který má o služby dvaatřicetiletého stopera zájem.

Český obránce Vomáčka se do Žiliny nevrátí

Český obránce Benjamin Vomáčka třetí tým uplynulé sezony slovenské ligy Žilinu neposílí. Vedení klubu, kde byl bývalý hráč Slavie na zkoušce, se rozhodlo třiatřicetiletého fotbalistu neangažovat po předčasném konci v evropských pohárech.

Ve Slavii končí brankář Zlámal a obránce Vomáčka

Pražská Slavia hlásí první změny v kádru pro příští sezonu. Vedení klubu se rozhodlo, že neprodlouží smlouvu s obráncem Benjaminem Vomáčkou, a ve vršovickém celku končí po ročním hostování z italského Udinese také brankář Zdeněk Zlámal.

Mistrovskou Slavii má posílit ještě šest fotbalistů

Ještě minimálně šest fotbalistů by mělo posílit pražskou Slavii. Uvedl to dnes ředitel českého mistra Petr Doležal při představení dvou nových tváří v červenobílém dresu - běloruského záložníka Vitalije Trubily a obránce Benjamina Vomáčky.

Slavii v létě posílí obránce Vomáčka

Slavii Praha posílí v příští sezoně devětadvacetiletý obránce Benjamin Vomáčka. Odchovanec libereckého fotbalu přijde do Edenu ze Žiliny. Se Slavií podepsal dvouletou smlouvu, která začne platit 1. července, s roční opcí.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele