Další články

Fantasy Boost: Triple kapitán Haaland se Kostelanům vyplatil, v kurzu je Díaz

První prodloužený víkend s Premier League je minulostí. Fanoušci na vyprodaných stadionech tleskali fotbalistům, kteří se radovali z úvodních gólů a bodů v sezoně, což platí i pro 571 trenérů ve Fantasy Premier League (FPL) minilize na našem webu. Nejlepším koučem byl Pavel Jelínek, jehož tým Kostelani v čele s triple kapitánem Erlingem Haalandem zapsal 95 bodů. V nové rubrice Fantasy Boost rozebereme jak top sestavu kola, tak i několik možností pro upgrade vašeho týmu.

Stoprocentní Haaland a škola hrou v Newcastlu: 1. kolo Premier League v kostce

Nová sezona anglické nejvyšší soutěže začala přesně tak, jak skončila předchozí - triumfem Manchesteru City. Srdnatě vzdorujícího nováčka z Burnley skolil v předehrávce na Turf Moor fenomenální snajpr Erling Haaland, který ze dvou střel na branku dvakrát skóroval. Alexander Isak z Newcastlu sice stoprocentní v zakončení nebyl, ale i on zapsal "brace" a pomohl týmu k jednoznačnému vítězství 5:1 nad Aston Villou.

Arsenal v laufu a Liverpool zpět na zemi: 27. kolo Premier League v kostce

Před týdnem si fotbalisté Liverpoolu užívali sprchu komplimentů po řízené demolici Manchesteru United. O uplynulém víkendu přijímali kritiku po nemastném neslaném výkonu v Bournemouthu, kde sestupem ohroženým Cherries podlehli 0:1. Venku naopak nezaváhal vedoucí Arsenal, který i díky třem asistencím Leandra Trossarda přejel ambiciózní Fulham 3:0.

Anglický obránce Chilwell z Chelsea přijde kvůli zranění o mistrovství světa

Anglický obránce Ben Chilwell z Chelsea přijde kvůli poranění zadního stehenního svalu o mistrovství světa v Kataru. Pětadvacetiletý levý bek se zranil v nastaveném čase středečního zápasu Ligy mistrů proti Dinamu Záhřeb, které londýnský klub vyhrál 2:1.

Toney, Pickford a "simulant" Mendy: 6. kolo Premier League v kostce

Kolotoč utkání Premier League se roztočil naplno, anglický týden uzavřelo 6. kolo a rozhodně se bylo na co koukat. V Brentfordu sledovali fanoušci "one man show" Ivana Toneyho, v Liverpoolu zamkl branku Jordan Pickford, v Londýně vzbudil vlnu emocí Édouard Mendy, v Birminghamu nečekaně ztratili obhájci titulu a v Manchesteru skončila úspěšná série Arsenalu.

Chilwell musí na operaci, sezona pro něho zřejmě skončila

Ben Chilwell od konce listopadu chybí v sestavě Chelsea a na tom se jen tak něco měnit nebude. Obránce má natržený přední zkřížený vaz v koleni a nezabrala konzervativní léčba, v průběhu následujících dní se proto podrobí operaci, po níž bude následovat dlouhá pauza...

Zostuzení na prknech Divadla snů: 9. kolo Premier League v kostce

Ohlušující pískot z tribun po první půli šlágru nejúspěšnějších klubů anglické fotbalové historie hovořil za vše. Dav fanoušků se už v tu dobu linul ulicemi poblíž stadionu. Manchester United prohrával s Liverpoolem 0:4, po změně stran navíc inkasoval od Mohameda Salaha další gól. Fenomenální útočník zkompletoval hattrick a dokonal zostuzení domácích na prknech Divadla snů.

Čaroděj Mendy a vymetené šibenice v Leicesteru: 8. kolo Premier League v kostce

Nehrát dobře, a přesto vyhrát, se mezi anglickou elitou povede jen výjimečně. V 8. kole si tento kousek odškrtla vedoucí Chelsea, kterou v Brentfordu spasil fenomenální výkon brankáře Édouarda Mendyho a utažený volej obránce Bena Chilwella. Nadále proto drží jednobodový náskok před Liverpoolem.

Mount a Chilwell museli do karantény, přijdou o večerní zápas

Angličtí fotbalisté Ben Chilwell a Mason Mount zmeškají na mistrovství Evropy nejméně večerní závěrečný zápas skupiny s českým týmem. Kvůli blízkému kontaktu se skotským středopolařem Billym Gilmourem, který měl následně pozitivní test na koronavirus, budou až do pondělí v karanténě. Testy na covid-19 zatím měli oba hráči negativní.

Chilwell a Mount se před zápasem proti Česku na ME izolovali od anglického týmu

Angličané Ben Chilwell a Mason Mount se den před úterním závěrečným zápasem základní skupiny D na mistrovství Evropy proti Česku z preventivních důvodů izolovali od týmu. Oba hráči Chelsea se po pátečním zápase proti Skotsku dostali do blízkého kontaktu se svým klubovým spoluhráčem Billym Gilmourem, jenž byl následně pozitivně testován na koronavirus.

Wood není žádné dřevo: 33. kolo Premier League v kostce

Bylo to zvláštní kolo. Kvůli finále ligového poháru se hrálo jenom osm utkání, a přestože se toho stalo hodně - a hodně důležitého - ten punc svátečnosti to stále postrádá. Je to mnou, nebo nám celá ta kauza se Superligou ukradla kousek lásky k fotbalu? A vážně Chris Wood nastřílel hattrick na hřišti Wolverhamptonu?

Ani korona Leeds nezastavila: Sestava 16. kola Premier League

Po delší době zasáhla Premier League nákaza koronaviru. Po jednom odloženém utkání kvůli nemocným v Newcastlu se pozitivní testy neblaze rozšířily také u hráčů Manchesteru City a Fulhamu. Proto se v uplynulém kole odehrálo pouze osm utkání. A ani ty, až na výjimky, nestály za moc. Na fotbalistech se zkrátka začíná podepisovat náročný program...

Chelsea získala obránce Chilwella z Leicesteru

Londýnská Chelsea má další posilu. Z Leicesteru Blues získali obránce Bena Chilwella, který podepsal smlouvu na pět let. V médiích se spekulovalo o přestupové sumě ve výši 50 milionů liber, nicméně oficiálně částka zveřejněna nebyla.

Chilwell není na prodej, vzkazuje zájemcům manažer Rodgers

Leicester City dal letos částečně vzpomenout na své senzační tažení za mistrovským titulem, pohybuje se na příčkách zaručujících Ligu mistrů a jedním ze základních stavebních kamenů je Ben Chilwell. Třiadvacetiletý levý krajní obránce patří do anglické reprezentace a sledují ho bohatší kluby, minimálně v nadcházejících měsících ale zřejmě budou mít smůlu...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele