Další články

Albánský reprezentant Balaj přestoupil ze Slavie do Rijeky

Bekim Balaj po půl roce opouští Slavii. Albánský reprezentační útočník přestoupil do druhého týmu chorvatské ligy Rijeky, kde dnes absolvoval zdravotní testy a podepsal smlouvu. Slavia to uvedla na svém webu, výše přestupní částky nebyla zveřejněna.

Balaj očekává, že zápas v Srbsku bude kontumován pro Albánii

Slávistický útočník Bekim Balaj očekává, že UEFA zkontumuje nedohraný zápas kvalifikace o postup na mistrovství Evropy v Srbsku ve prospěch Albánie. Podle albánského reprezentanta domácí nezvládli zajistit na stadionu v Bělehradě odpovídajícím způsobem bezpečnost.

Srbové skandovali "Smrt Albáncům", tvrdí slávista Balaj

Albánský fotbalista Bekim Balaj tvrdí, že od úvodních okamžiků úterního duelu kvalifikace o postup na mistrovství Evropy v Srbsku panovala vůči jeho týmu nenávistná atmosféra. Podle útočníka pražské Slavie domácí příznivci skandovali "Smrt Albáncům".

Slavii bude v derby se Spartou chybět útočník Balaj

Útočník Bekim Balaj si nezahraje sobotní derby proti svému bývalému klubu Spartě. Součástí letního přestupu mezi oběma kluby je totiž dohoda, že albánský reprezentant v této sezoně v zápasech proti letenskému soupeři nenastoupí.

Albánský útočník Balaj přestoupil ze Sparty do Slavie

Albánský útočník Bekim Balaj přestoupil ze Sparty do Slavie, se kterou podepsal dvouletou smlouvu s následnou roční opcí. Klub z Edenu o příchodu třiadvacetiletého fotbalisty informoval dnes na svých internetových stránkách.

Sparťanský útočník Balaj odchází do polského Bialystoku

Útočník Bekim Balaj odchází ze Sparty Praha na roční hostování do Jagellonie Bialystok. Polský klub bude mít na albánského hráče rovněž opci na případný přestup. Informoval o tom oficiální web letenského celku.

Sparta získala Albánce Balaje, Lafata na Letnou nepřijde

Sparta získala třetí letní posilu. Albánský útočník Bekim Balaj dnes úspěšně prošel zdravotními testy a podle klubového webu podepsal s Pražany tříletou smlouvu. Další ofenzivní hráč David Lafata naopak na Letné definitivně hrát nebude, nejlepší střelec minulé sezony zůstává v Jablonci.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele