Další články

Barry Ferguson přestoupil z Rangers do Birminghamu

Skotský záložník Barry Ferguson bude hrát anglickou Premier League za Birmingham, se kterým podepsal tříletou smlouvu. Jednatřicetiletý reprezentant tak ukončil své angažmá v Rangers, kde hrál od roku 2005.

Ferguson je krůček od přestupu do Birminghamu

Vedení Rangers FC potvrdilo, že od Birminghamu City přijalo nabídku jednoho milionu liber za Barryho Fergusona. Tento záložník v klubu Blues v současné době jedná o konkrétních podmínkách své smlouvy.

Ferguson a McGregor si za Skotsko již nezahrají

Porušování disciplíny se nevyplácí a moc dobře to teď ví i Barry Ferguson a Allan McGregor. Oba popíjeli po zápase s Nizozemskem na hotelu, kde byla celá reprezentace ubytována, během středečního zápasu s Islandem na sebe pak strhli pozornost nevhodnými gesty. Za to je stihlo hned několik trestů...

Z kádru Skotska byli vyřazeni Ferguson a McGregor

Skotští fotbalisté Barry Ferguson a Allan McGregor byli vyřazeni z reprezentačního kádru, který se chystá na dnešní kvalifikační duel proti Islandu. Důvodem je podle sdělení mluvčího Skotského fotbalového svazu porušení disciplíny.

Advocaat by rád přivábil do Ruska Barry Fergusona

Dick Advocaat, trenér Zenitu Petrohrad, je připraven nabídnout kapitánovi glasgowských Rangers a skotské reprezentace přestup Ruska, kde by mohl zakončit kariéru. Advocaat v době svého působení v Rangers svěřil tehdejšímu 22letému Fergusonovi kapitánskou pásku.

Newcastle čekají změny, Kinnear chce Fergusona

Newcastle čeká v zimě další posilování. Manažer Joe Kinnear, který v září vystřídal Kevina Keegana lanaří ikony glasgowských Rangers Barry Fergusona. Navíc mu prý vedení klubu poskytne prostředky i na nákup dalších posil.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele