Hvězdou německé ligy byl asociací hráčů zvolen Robben

Nejlepším fotbalistou minulého ročníku německé ligy byl podle Asociace profesionálních hráčů (VDV) jednoznačně Nizozemec Arjen Robben. Pro křídelního útočníka Bayernu Mnichov hlasovalo 72,7 procenta hráčů. Druhý skončil Robbenův spoluhráč Bastian Schweinsteiger s 6,2 procenta hlasů a třetí Edin Džeko z Wolfsburgu dostal 4,9 procenta hlasů.

Robbena stále mrzí, že své šance ve finále neproměnil

Arjen Robben mohl být po nedělním finále hrdinou celého Nizozemska. Dvakrát se sám ocitl před brankářem Casillasem, avšak ani jednou se mu ho nepodařilo překonat. Po návratu do vlasti záložník přiznal, že neproměněné příležitosti ho hodně mrzí.

Za Sneijdera jsem nabídku nepodal, prohlásil Ferguson

Wesley Sneijder v uplynulé sezóně s Interem vyhrál vše, co se dalo, a výborně si vede i na světovém šampionátu. Předvedené výkony nizozemského záložníka dostaly až do hledáčku Manchesteru United, jeho manažer Alex Ferguson ale popřel, že by na hráče podal nabídku...

FIFA odtajnila nominaci na Zlatý míč

Vedle nominace na nejlepšího mladého hráče letošního MS FIFA dnes zveřejnila rovněž jména deseti fotbalistů, kteří mohou pomýšlet na ocenění Zlatý míč pro nejlepšího hráče turnaje...

Nizozemci prohlašují, že slovenské fotbalisty rozhodně nepodcení

Fotbalisté Nizozemska prý svého osmifinálového soupeře na mistrovství světa Slovensko rozhodně nepodcení. I proto, že se poučili z dvou předchozích turnajů, kde jako favorit vypadli právě hned v prvním utkání vyřazovací části.

Robben očekává, že nastoupí až v osmifinále

Nizozemec Arjen Robben očekává, že se na mistrovství světa v Jihoafrické republice dostane na hřiště nejdříve v osmifinále. Šestadvacetiletý útočník Bayernu Mnichov se už sice po zranění zapojil do tréninku s týmem, po pauze mu však chybí kondice.

Robben se uzdravuje, zítra se připojí k nizozemské výpravě

Nizozemec Arjen Robben by přece jen měl startovat na mistrovství světa. Rozhodla o tom prohlídka jeho stehenního svalu, která ukázala, že zranění se rychle hojí. Ofenzivní záložník Bayernu Mnichov tak ještě dnes odcestuje za nizozemskou výpravou do dějiště šampionátu v JAR.

Pro účast na MS udělám vše, hlásí zraněný Robben

Arjen Robben věří, že nebude chybět na mistrovství světa. Nizozemský křídelník se nešťastně zranil v sobotním přátelském utkání proti Maďarsku, v jeho stehenním svalu je ale jen malá trhlina, takže jeho naděje na šampionát žije. Robben nyní vrhá všechny své síly do rekonvalescence.

Nejlepším hráčem v Německu byl zvolen Arjen Robben

Bayern Mnichov letos získal jak německý titul, tak i DFB-Pokal a jeho zástupci opanovali udílení cen pro nejlepšího hráče a trenéra sezony. V tradiční anketě magazínu Kicker, v níž hlasují samotní bundesligoví fotbalisté, jasně kraloval záložník Arjen Robben...

Robben se fanouškům omluvil za nevhodnou reakci při střídání

Arjen Robben byl včera v semifinálové bitvě Ligy mistrů Bayernu Mnichov s Lyonem hlavní hvězdou večera a na své střídání v 84. minutě zápasu reagoval podrážděně. Za své chování vůči trenérovi Louisi van Gaalovi se záložník dnes veřejně omluvil.

Robben na treble nemyslí: Ještě žádnou trofej nemáme

Bayern Mnichov se po matném začátku sezóny rozjel a nyní hraje o tři trofeje. Velkou hvězdnou německého týmu je letní posila Arjen Robben, který dává krásné a důležité branky. Nizozemský reprezentant touží po úspěších, v Lize mistrů ale favorizuje Barcelonu.

Bayern zřejmě bude v LM proti Manchesteru postrádat Robbena

Fotbalisté Bayernu Mnichov v dnešním utkání se Stuttgartem utrpěli hned dvě ztráty. Vedle porážky 1:2 se jim zranila i současná největší hvězda týmu Arjen Robben. Nizozemský záložník si v závěru utkání poranil lýtkový sval a zřejmě přijde o úterní čtvrtfinále Ligy mistrů s Manchesterem United.

Robben: Mohli jsme dát i deset branek

Bayern Mnichov se po ospalém rozjezdu do sezony rozjel a nic na tom nezměnila ani zimní přestávka. Bavorský velkoklub naposledy v sobotu porazil Werder Brémy na jeho hřišti 3:2 a stále stíhá vedoucí Leverkusen. Autor rozhodující branky Arjen Robben ale nebyl zcela spokojen s výší výsledku...

Hoeness popřel dohodu s Realem ohledně Ribéryho

Německý server ran.de přišel se zajímavou novinkou. Podle jeho zdrojů se již Bayern Mnichov dohodl s Realem Madrid na přestupu Francka Ribéryho. Součástí celého transferu měl být také Holanďan Arjen Robben, který do bavorského velkoklubu zamířil v létě.

Chci týmu pomoci, říká nedoléčený Robben

Arjen Robben hraje po PSV Eindhoven, Chelsea a Realu Madrid za svůj již čtvrtý přední evropský klub a s působením v Bayernu Mnichov zatím nemůže být příliš spokojen. Bavorskému klubu se nedaří podle představ v lize ani v Lize mistrů a sám Robben má zdravotní problémy, i přesto se snaží maximálně pomoci...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele