Chci týmu pomoci, říká nedoléčený Robben

05.11.2009, 14:08
Aktuality
Arjen Robben hraje po PSV Eindhoven, Chelsea a Realu Madrid za svůj již čtvrtý přední evropský klub a s působením v Bayernu Mnichov zatím nemůže být příliš spokojen. Bavorskému klubu se nedaří podle představ v lize ani v Lize mistrů a sám Robben má zdravotní problémy, i přesto se snaží maximálně pomoci...

Bayern má v posledních týdnech velké problémy v útoku a projevilo se to i v úterý, kdy v Lize mistrů prohrál doma s Bordeaux 0:2. Ve druhé půli mu ke vstřelení branky nepomohl ani Robben, který se po zranění znovu zotavuje.

"Je to pro mě stále složité, pořád nejsem stoprocentně fit. Potřebuji více času a více tréninku. Na druhou stranu vím, že klubu se nedaří a chci mu pomoci," prohlásil Robben pro internetové stránky Bayernu.

Robbena během jeho kariéry často pronásledují zdravotní problémy, ten poslední ho pak postihl na konci září, kdy si poranil koleno. "Vždycky dodáte mužstvu čerstvý impulz, když máte na lavičce zbraň, jakou je Robben," uvědomuje si generální manažer Bayernu Uli Hoeness.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (29)

Přidat komentář
smazaný uživatel

I když za něj přišlo 37milionů, tak ta ztráta furt mrzí... Jeden z nejlepších křídelníků světa, rozdílový hráč a 2 roky jako náhrada hráli hráči jako SWP, Kalou a Malouda...

Reagovat
smazaný uživatel

Neměli jste ho vůbec kupovat a radši dát prostor Duffovi

Reagovat
smazaný uživatel

A nechat si Guddyho.. Ideálně měli zůstat oba dva, každopádně Robben je kvalitami nejdále

Reagovat
tomasinho

Tak tak, když je zdravý, je to jeden z nejlepších křídelníků na světě

Reagovat
smazaný uživatel

Když je zdravý, tak patří mezi top3- Ribery,Robben,Messi...

Reagovat
smazaný uživatel

zdravy a vo forme..

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu, že zdravý není nikdy, nedá se počítat, jestli má formu nebo nemá. Buď je zraněný nebo po zranění. Když je zraněný, tak je v té top3 až 3.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to u něj obvykle bývá...

Reagovat
Bakary3

Ronaldo taky, co si budem povídat

Reagovat
Tomanatura

C.Ronaldo je vzduch?

Reagovat
smazaný uživatel

Toho beru spíš jako útočníka než křídlo..

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, podle mě udělal Real chybu, že pustil Robbena a Sneidera a koupili Ronalda

Reagovat
smazaný uživatel

Co se Sneijderem, když mají Kaká? Navíc to není rozdílový hráč, narozdíl od Robbena...

Reagovat
smazaný uživatel

Sneider je momentalne najlepsim hracom Interu. Je jasne, ze po hviezdnych nakupoch prenho v Reale nezostalo miesto, ale nazvat ho nerozdielovym podla mna nie je uplne presne. Je to presne ten hrac ktory dokaze rozhodovat zapasy, zahrava v podstate vsetky standardky (a zahrava ich velmi kvalitne), ma genialnu zohravku a prehlad a navyse aj tvrdu strelu. Podla mna je komplexnejsim hracom ako Robben a pre tym prospesnejsim

Reagovat
Gazza.8

jenze to je relativni...taky se mu prvni 3 zapasy nemuseli povest a ted mohl sedet na lavce jako treba Huntelaar v AC

Reagovat
smazaný uživatel

Komplexnějším určitě, o tom žádná. U té prospěšnosti je spíš otázka, jak hráče využijí. Pokud hráč zahrává veškeré standartky, tvoří hrá atd, tak je důležitější než hráč, který hraje z křídla, přičemž ve středu tvoří hru ještě někdo další a z druhého kraje Ribery.

Reagovat
$dolar$

Mel zustat v Chelsea, nejlepsi levy kridlo sveta Bohuzel hrac z ´´porcelanu´´ Snad brzo z Bayernu vypadne

Reagovat
smazaný uživatel

ten už tu bude dlouho (a btw. pravé křídlé )

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel musím souhlasit, momentálně nevidím tým, kam by mohl jít.

Reagovat
tomasinho

V Liverpoolu bychom potřebovali křídlo jako sůl

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool nemá 30 mil na to, aby ho vyplatil z Bayernu. To už je lepší využít ty prachy na vyhazov Rafy a Lucase

Reagovat
$dolar$

Reagovat
tomasinho

Vím, že prachy nejsou a na ty vyhazovy by se mohla uspořádat nějaká sbírka, sám bych přispěl Je nereálné, aby k nám šel Robben, jen jsem byl zvědavý, jak na to budou lidi reagovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mohl bys napsat, že bys ho chtěl do sparty, pravděpodobnost cca stejná...

Reagovat
tomasinho

Do Sparty ne, jsem baníkovec Jen jsem jakože tak nadhodil, že křídlo by bodlo. Ale i kdyby byly ty peníze, stejně bych radši poholížel jinde,kvalitnější křidla sice neběhají po světě než Robben, ale jeho zdraví je hrozba. Například takový Lennon nebo Young by se šikli

Reagovat
smazaný uživatel

Taky doufám,že zůstane v Bayernu co nejdéle , akorát nesmí být tak často zraněný

Reagovat
smazaný uživatel

napravo mu to ide lepsie..

Reagovat
vitasrp

On je úžasný.. Ta jeho schopnost rozhýbat hru, kdy je pro obranu soupeře stálým nebezpečním a v okamžiku může přejít přes tři hráče, to je k neuvěření.. Krásně se pak poznají zápasy s Robbenem a bez Robbena.

Doteď mě tak nějak mrzí, že se musel s Chelsea pakovat, protože on je světová extratřída a jemu kvalitativně podobné křídlo od té doby v Chelsea nehrálo.. Na druhou stranu to chápu, u hráče ze skla se nikdy nedá předívdat, jakou prožije sezonu, jestli bude často zraněný nebo ne a platit lazara pak už taky nikdo nechtěl.. Každopádně vidět ho live tenhle týden byl parádní zážitek..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele